Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Prijatelj včeraj organiziral piknik

Prijatelj včeraj organiziral piknik

Torej, zanima me, ali sem sam paranoičen ali je moje mnenje upravičeno.
Moj dober prijatelj je včeraj organiziral piknik, povabil je 4 prijatelje. Živi v hiši, kjer prebivajo tudi stari starši. Tudi vsi po vabljenci živijo doma oz. V neposredni bližini starih staršev.
Sprva naj bi se držali razdalje, a ko so nekaj spili, na vse pozabili. Sam sem se umaknil na vikend v izolacijo, ne razumem pa, kako se nekateri sicer pametni in razsodni v prav tem kritičnem času še kar dobivajo in obnašajo, kot da je vse popolnoma normalno.

Vaše mnenje?

Lp

Tvoj prijatelj je pameten. Zdravstvo je trenutno v dobri kondiciji. Če se bo okužil pred sprostitvijo karantene, ima še šanse, da dobi respirator. Tisti, ki se bodo okužili potem vsi naenkrat, pa vprašanje. Tudi mi počasi “sproščamo ukrepe”, čeprav za to nimamo žegna države. In ga tudi ne bomo čakali.

Tole se ne bo dobro končalo za vas.
Če bi bili sposobni zdržat še en mesec…
Pa ste psihično mnogo prešibki za to.

[/quote]

Koliko ljudi, skoraj več kot polovica ne ve kje so se okužili, ker vsi prijatelji, domači niso bili, samo oni edini okuženi. torej karantena ni nujna ali pomembna. . Poglej naso dolenjko.. prebolela prva, ne ve kje se je okužila. Ker od domačih noben nima. In ne prijatelji.

[/quote]

Kaj točno bi se zgodilo, če bi zdržali še tri mesece? No, napovej.

Jaz bi jih prijavila policiji, da bi dobili kazen. Zelo neodgovorno je, da se namerno obnašajo tako in prav izivajo, da dobijo virus. Ponavadi taki, ko obolijo, pa zmerjajo in očitajo vsem ostalim, da so krivi za vse.

Kaj točno bi se zgodilo, če bi zdržali še tri mesece? No, napovej.
[/quote]
Če bi zmoglo razmišljat, bi vedelo .
Ste pač “zakrčili” in vam je nesmiselno karkoli govorit.

V Sloveniji je toliko neodgovornih ljudi, da ni čudno, da so hoteli še vojsko spraviti na ulice!
Zaradi takih se bodo ukrepi podaljšali, namesto da bi se sprostili.

V Sloveniji je toliko neodgovornih ljudi, da ni čudno, da so hoteli še vojsko spraviti na ulice!
Zaradi takih se bodo ukrepi podaljšali, namesto da bi se sprostili.
[/quote]

Mi imamo vsak vikemd piknik, včasih pa tudi med tednom, zdaj ko imamo korona počitnice. Otroci se igrajo, mi pa se družimo, jemo in pijemo…res se imamo fino…..j….vas krona ovce

moje mnenje: zase se brigaj.

moje mnenje: zase se brigaj.
[/quote]
Saj se briga zase. Samo, da to enim ne gre v betico. Ni jim jasno.

Če bi zmoglo razmišljat, bi vedelo .
Ste pač “zakrčili” in vam je nesmiselno karkoli govorit.
[/quote]

Srednjespolnik, v naši občini od začetka te norije ni bilo niti enega okuženega, pa se ljudje vsakodnevno vozijo na delo in hodijo po trgovinah. Zdaj pa poskusi še enkrat odgovorit, če ti nese tako daleč.

Hahaha ste se umaknili na vikend, pa vseeno veste kaj se je dogajalo, koliko so popili in na kakšni razdalji so bili 🙈🙈🙈
Pozabili ste napisat kaj so jedli, to bi zelo vplivalo na naša mnenja 😂😂😂

Ti majster Ne veš, kaj je to video klic?

Take vsak dan vidim tudi jaz, družba treh, štirih, včasih več ljudi na njivi, jejo, pijejo, se družijo, vsak seveda s svojim avtom …

Druga cvetka pa je neka južna familija, ki hodi na sprehod “v polni sestavi”, se pravi vseh 16 otrok, pa od strašev do tet, stricev, starih staršev… Vsi se morajo istočasno sprehajat inseveda zasedejo celotno sprehajalno pot, ne moreš mimo da ga j*, hodijo pa s hitrostjo polža. Razen otrok, ki tekajo in brezglavo bezljajo 50 metrov naprej in nazaj, se lovijo, kričijo, otresajo gobce…

Če je prekuzenostjo možna, so taki debili dobrodošli. Se okužijo, delih pomrr. Pametni pa vsi preživimo.

New Report

Close