prijatelj za seks
Ščveka komu lahko že sedaj, saj takih stvari si ni težko izmisliti, če želiš o nekomu širiti informacije, katere bi mu lahko škodile. Pa naj pove še komu, boš imela večjo možnost, da koga najdeš. 🙂
Prav škoda je, da tudi moja žena ne razmišlja podobno. Pred leti vročekrvna ljubimca sva postala dolgočasna drug drugemu. Jaz sem se naveličal nje ona pa mene zato je najin sex bolj kot ne zanič. Pred dvema letoma sem spoznal vezano žensko s katero se dobivava 1x do 2x mesečno izključno zaradi sexa, zaradi spremembe, saj je tudi pri njej doma bolj dolgočasno vse skupaj. Z ženo se o tem ne morem pogovarjat, saj že v splošnem pogovoru prezira skoke čez plot. Vedno bolj si želim da bi začela razmišljati drugače, ter si poiskala kakšnega ljubimca, ki bi ji bil všeč za popestritev v sexu.
sem bil v taki sex zvezi skoraj 3 leta… jaz poročen ona poročena… sedaj že skoraj 3 leta narazen in bolečina še danes…. iz moje in njene strani… ko veš da sta kot eno pa veš da več od tega ne more biti. So pa lepi spomini. Če si bosta privlačila bo nor seks in verjemi, če bo nor seks bo zaljubljenost, ki bo bolela….
Nikoli ne reci nikoli. Jaz sem tudi tako rekla. Po 30 leth skupnega življenja pri nama tudi sexa ni več, mogoče 1x na 14 dni, pa ne zaradi mene, njemu se kao ne da. Nekako je naneslo da sem spoznala nekoga, se 2 leti samo spogledovala in enkat sva šla predaleč. Traja že 3 leta. Oba poročena, oba dobiva kar nama doma manjka. brez obveznosti, ……….
Jast sem eden tistih ki bi ti lahko pomagal cesi javi [email protected]