Prijateljčki……
Prelepo napisano in ni kaj ne dodati in ne vzeti.
Severnica je pred časom udarla eno novo self-terapijo – kadar ji gre kaj narobe, se malce ustavi -pomisli za koliko stvari v življenju je lahko hvaležna – in vozi (m) Miško dalje (pa magari kot oni Miško iz kuda idu divje svinje….)
In ecola public statement: Vsi ste vsak po svoje No.1 tale zeleno škratovska novinka še ni čisto dojela da kej takega RES obstaja – sem padla notr kokr sem dolga pa šroka – ponavad povsod štrlim ven v teli gmajni pa mi je tko luštno da sem pa čist pridkana, neda? Ode moj anarhizem po gobe…….:)))
– SO I WISH YOU A HAPPY BIRTHDAY AND MANY, MANY YERS!!!!
…..doniš…..kva je men dobr….
mariči – bomo puzzle sestavljali:))
na pazlanje-YESSS
P.S. zdej sem pa jest nasrkala – morm našparčkat da bom še ponoč lohka kdaj tuki gor žnarala – orto z gmajno zasvojena vas Spet objema((((::))))
Jani men en mal diši po severnjakih:)
ti sam ščipanje čutiš a ke te pa taaak lepo pocmakam – pa nč od tebe;-)
P.S. da si nov kdo kej dumišlju al pa de noom spet kermu u zelje hodila;-)
JEST POCMAKAM CELO GMAJNO PO VRSTI KOT SO HIŠE V TRSTI
tale škrat se je smrtno zaljubu u hmajno – hudo trpi ke ne more večkrat bit tukileeee – pol pa dobi še kšn leeeeep njamiiiiiiiiiiiii ……..cmak pol je pa fertik del lojze:(
jaap kazen mora bit, kazen je vzgojna (botr mesec in njegova pamet…)
z gmajno in smehom naprej!!!
S.Objem Spet
Muce, nikjer, povsod, vsak hip, nikoli,
SAMO VRATA PUSTI MALO ODPRTA,
boš videla, nekoč bo stala med vrati …
tvoja sreča ….. in obstala boš tudi ti ….
ko bo od sreče po tebi vse gomazelo …
takrat boš vedela, da je to to in …. nikar takat vrat ne zapri, bog ne daj. Stoj in čakaj …. boš videla … sreča mora imeti prostor, da se lahko obrne, da lahko razširi roke in te objame …