Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prijatelji

prijatelji

Lep pozdrav.Sem mamica dveh otrok starih 7 let in 16 mesecev.Imam tudi partnerja skaterim sma skupaj 10 let.jaz sem stara 26 on pa 32.Prihajamo iz okolice maribora.Isceva pa podoben par Z OTROKI za skupno druzenje med vikendi in podobno.Ce je kateri par za to in je iz mb. ali okolice naj se mi javi na mail.Lep pozdrav Simona

svingerji?

ne iscemo samo prijatelje

hehe, to je zdaj dvoumno – a si pozabila vejico ali je namenoma ni? ker pomen se povsem spremeni: “ne iščemo samo prijatelje(v)” ali “ne, iščemo samo prijatelje”!

saj, zato pa vprašam…ker jaz bi samo prijatelje

Pozdrav Martina. Resno iscemo samo prijatelje, za druzenje ob kavici, sprehode z otroci in klepet .

Ne bomo za skupaj.
Ne bi mogla spoštovati ženske, ki je kadila v nosečnosti.

Avtor: dsrpcic
Datum: 10-04-07 10:29

POZDRAVLJENA JAZ IMAM 2 OTROKA IN SEM V OBEH NOSECNOSTIH BILA STRASTNA KADILKA OTROKA STA CISTO NORMALNA OBA STA OB PORODU TEHTALA CEZ 4 KG.IN BILA VELIKA VEC KOT 50 CM.

Živ,
martina, se zelo strinjam. Nikakor ne spoštujem nobene ženske, ki kadi v nosečnosti ali zraven otrok. V eni roki cigaret, z drugo roko pa potiska voziček. Naravnost ogabno.
Saj ni čudno, da si tu po forumu preko oglasa išče prijatelje.
LP,
Pija.

đizus.
A je to merilo prijateljstva?

Kaže, da nekaterim je. Prideš na kofe in en čik?:-).

Z veseljem.
:))

Sm vedla:-)))))))).

kaj si vedla?
🙂

Da boš za. Alo, gremo delat, da bomo mel dnar za kofete in čike s frendi:-)))))).

:)))

ocitno nimate pametnejsega dela ko pa se zajebavat po forumih mater ste otrocje

New Report

Close