Prijatelji!
Hvala vsem za spodbudne misli,za telefonske klice,za maile,SMS-e…..seveda tudi TEBI….za zadnjega,čeprav bi bilo bolje,da ga ne bi poslala.
Zdaj pa počasi v kuhinjo,na pod,spat(kako lepa beseda,če je udejanjena!!!! :-(((( )…poslušat,kako bo pa nocoj zemlja žurirala.
In povem vam,da v teh trenutkih,ko se hči,žena in jaz en zraven drugega istočasno tresemo od strahu ob novih potresnih sunkih…začenjaš globlje gledat na pojem družina.
Mislim,da družina nastane(ostane?) zaradi potrebe po druženju v stresnih situacijah in manj zaradi srečnih trenutkov.Tako pač zdaj razmišljam v tem trenutku,ko se počutim tako nemočno pred besnenjem narave,ki mi drugače toliko pomeni.
Sem malce skrenil…sam zahvalit sem se vam hotel prijatelji forumaši.Ko vidiš,da imaš kje še koga….ti je topleje pri duši in srcu.HVALA VSEM!
Srce … tako hudo mi je zate. :((( Porkaduš … nej se že enkrat ustavi. :(((
Šele sedaj, ko berem tvoje poste kako zgleda tam gor, si lahko približno predstavljam kaj pomeni potres. Če pomislim samo, kako sem se jaz predvčerajšnjim prestrašla, ko nas je ruknilo … kako sem pograbila Tomija in stekla ven … na “varno” … :((( Tisto bobnenje še sedaj slišim … in kako se je vsa hiša tresla … In vi to doživljate t dni skoz … Najhujše je pa res verjetno zvečer, ko se bojiš še zaspat …
Upam, da bo res kmalu vse minilo in da se povrne vse spet na stara pota …
Mimogrede … kam ste pa ta mal’ga dali?
Oj Bugi!
Moja ta prva in najtabuljša! ;-)))
Verjemi,da tokrat res ne pretiravam v svojih občutkih groze in nemoči.
In še ponoči je hči skočila pokonci(tist čas,ko ni streslo!) in začela upit,da se podira naselje….da sva jo z ženo komaj pomirila!Pa ima 20 let skoraj!
Žena pravi,da bi se kar odselila……in meni tud ta psihična tortura počasi preseda.Prevečkrat in prepogosto se dogaja!
Cmoka tebi in Tomiju!Kako frišno fotko pošlji,da se mal razvedrim.
d.
P.s.: Mali je pa v planinskem taboru in kampirajo v Trenti.Je nekako bolj varno tam gor ,kot tu.
Joj Sp … res mora biti hudo. Ne znam si niti predstavljati verjetno kako … :((( mogoče bi si pa res bilo treba vzet mal dopusta in it nekam kjer ne trese … … … če je seveda mogoče. Da si spočijete živce vsi. Če ne drugega vsaj za vikend kam drugam …
Bodite močni in vedi, da smo vedno z misimi pri vas!!!
Fotka/e pa pride/jo … :))) ;))
Očitno bo res tu prišlo do revolta!Vsaj nekaj ljudi pripravlja tožbe proti državi.
In takrat bo potrebno tudi vaše glasove,ker prevarani ste bili tudi vi…ko so vam trgali od plač za to,kar ni bilo opravljeno…oz.šlampasto opravljeno.
Nekateri so si pa tolk žepe nabasali,da gre na kozlanje!!!!
Thx JAZ….pa kdorkoli si že.
naš kolektiv se je pol ure nazaj odloču, da gremo drugi teden na tradicionalni pohod v vaš konec (tam kjer smo bli lani se je ful porušlo), ker (s šefom na čelu) cenimo vaše kraje in so nam dragi in jih tudi v hudem ne bomo zapustili.
Drgač se bo baje pa tud keš nakazalo, sam… jst nisem glih za to… ne da ne bi hotla, ampak vemo, da na koncu ne pride v tiste roke, kot bi moralo……..