PRIJATELJI, ALI …
… obstaja tudi “jesenska depresija”? Ker meni se dozdeva, da me je nekaj uhvatilo? Če to ni prehlad, če to ni ena tečnost in sitnost in če to ni tista luna, ki je ni, potem je to “jesenska depresija”! Rabim hitro en špric, rabim hitro en joint, rabim pod nujno en kozarec objemov in eno skledo cmokov, rabim …….VAS !
ojej marija, a misliš, da te je res napadel tak virus!??!
ne daj se mu!
Takoj se spomni enga najbolj nerodnega položaja, ki si ga imela…recimo, ko si bila še punca, pa mlada in nora…
recimo, kako si šla na prvi randi, ali kako si doživela prvi poljub, ali kako ste naročili hčerko…ali..kako si se učila plavat……
spomni se tudi dneva, ko si se najbolj od srca smejala….!!!spomni se kakšnih vragolij iz šole, ko ste kakšno ušpičili !!
ali pa ko ste šli na maturantski izlet..ali pa na absolventa…
saj ti pošiljam tudi en topel objemček…ampak..po objemčkih bi ti psotala še bolj hrepeneča .-)))
zato se mi zdi bolje, da malo osvežiš, precentrifugiraš, prerasporediš svoj spomin in tako bodo na dan prišli bolj vedri spomini, na dan bodo prišli tisti utrinki, ki prinašajo smeh in dobro voljo…
In če se po tem mojem receptu (ki ga imam predvsem za osebno rabo) ne bo razvedrilo čelo, pa pridem osebno in to storim !!!