Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prijatelji moji,spet rabim…

Prijatelji moji,spet rabim…

Vaše dragoceno mnenje…Predvsem,kako bi vi reagirali na opisano situacijo..oz kako bi odreagirali…

Kot prvo,morate vedeti,da so razmere tu kjer jaz živim res izredne…nemogoča tast in tašča….Nekateri poznate razmere malo bolj,drugi manj…neznam pojasniti zakaj takšno njihovo obnašanje..je pa pomembno to,da uživaju v maltretiranju družin svojih otrok,uživajo v nasprotovanju naše vzgoje,na čase se čisto bolno že vedejo,saj drugega razloga za to njihovo početje ni…predvsem pa nagajajo na vse možne načine..
nekaj sem že pisala o tem,kaj počnejo glede prehrane mojega malega…potem kaj vse so moja ušesa slišala že in še in še…..

No in sedaj nekako skušamo živeti vsak po svoje….Ne želim jaz njim nič slabega..čeprav vem,da oni uživajo,če gre nam slabše..tudi to so nam jasno povedali…Tudi to veste,da sem jim mnogokrat odpustila,nekako pozabila in šla preko tega naprej..zdaj so me že v toliki meri ranili,mene kot mojo družino,da enostavno ne morem prek tega.Kot sem rekla naj živijo po svoje…A glej ga zlomka,kar ne dajo miru..zdej so ti prazniki,ko očitno delajo pri sebi obračune!..in ko se vse to tako skozi vsako leto ponavlja..a rezultatov ni in ni.,mene pa še kar naprej boli in rana se veča….
Zgodovina v naši družini kjer živim sedaj se ponavlja..Od svakove družine,naprej na našo družino…
Uhh malce dolg uvod kajne..No naj povem bistvo….
Tast ima takoj po novem letu dokaj težko operacijo.In sedaj je zelo čutiti z njegove strani,da se prav sili v našo družino nazaj,kljub temu,da nam je že grozil in se posmehoval,kako nas bo vrgel iz hiše..obe družini…;sestavil bo pogodbo in začel lepo kasirat najemnino…No in sedaj se je očitno ustrašil za svoje živlenje….
Nama pa zopet naožil en kup nerešenih vprašanj,dilem..kako se obnašati…naj povem,da je moja roka ogromno pomagala ,bila na razpolago..a popljuvana,ranjena veliko preveč..To da sem brez pravic..so mi jasno povedali…Jaz sem zelo jezna,mož zbegan..kaj naj….Prva stvar ki sigurno bo,je ta pridite na božično večerjo,mogoče je zadnja…Druga pa ohh a me pelješ v bolnico..a me boš kej obiskal..boš vozil mamo…in še in še..Kar naenkrat naj bodo vsa ta dolga leta resničnega gorja v momentu pozabljena,zaradi človeka,ki zna oz.ki je zmožen se samo na trenutke vesti kot človek….sej potem ko bo operacija za njim,bo spet renčal,kazal zobe in škodoval naprej…Naj povem še to..niso to nedolžne stvari,kar sta počenjala s taščo..to so stvari,zaradi katerih bi lahko družina razpadla,stvari,ki človeka ponižajo in prizadanejo v dno duše…
Lahko rečete močnejša boš če odpustis..ampak jaz odpuščala ne bom več…res ne…pa naj mi sam bog te besede oprosti..Preveč je bilo hudega..ne želim nikomur nič slabega..tudi na moža,ne želim vplivati..ampak uhh hudo je..Kaj bi vi…vem da je težko takole govoriti o nečem neznanem..zelo težko..a vseeno..bojim se ko bo spet vse za nami…da bo še huje…saj smo spoznali,da je v tej hiši edini mir,če odrežeš niti,ki te vežejo z njimi..Vseeno vaše razmišljenje bi prosila..Hvala že v naprej….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hmmm kaj nej ti rečem .. v bistvu vem kako to zgleda … mogoč ne v tako ‘hudi’ obliki .. vem pa .. in po pravici povem .. da se ne dam motit …

živi svoje življenje in pusti njih pri miru … sej v srčku veš kaj je prav … tako tudi naredi 🙂

no toliko od mene … B.

Glede na to, da poznam situacijo, bi rekla takole. Ravnaj se nekako po svojem občutku. Čeprav vedno trdim, da je vsakemu potrebno nuditi še eno priložnost .

Točno to! Jaz zase vem..šans tudi ne mislim več dajati…Ne želim se obremenjevati in se tudi ne bom pustila..Živela bom zase,pa če se sliši še tako egoistično..a teh šovov imam dovolj…..A hudiča na kak način se naj vsega tega otresem….
Mož ze zbija z glavo,kaj naj naredi…saj je tašča danes na skrivaj prišla to novico povedati,z namenom,da pripravi teren..in da sama sebe skuša zavarovati-ker smo se vsi distancirali on obeh…….jep žalostno a je rasnično…Sej vam pravim luda hiša…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

aha svoj občutek imam dodelan…res se ne bom pustila motit pa naj bo karkoli…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

muca, najbolj enostavno bi bilo oditi iz kuče prokletih, vendar, vem, da za to nimaš pogojev. Jaz bi ti prelagal isto kot Barbara… živi in ne pusti se motiti…

Hvala ti bratec***********

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

sestrca.. ni za kaj 🙂 sej ti tko ne morem kej prida pomagat 🙂

Ja, muca, se podpišem pod tole mnenje.

New Report

Close