Prijatelji z ugodnostmi
edino vprašanje je, zakaj ta moški, ki je menda tvoj prijatelj in se torej dobro razume s teboj, celo poseksa te občasno, ni zainteresiran za zvezo s teboj? Če je poročen, si navadna ljubica. Če noče nobene zveze, potem si svobodna in ne vem, zakaj se obremenjuješ z njim? Zakaj se ne dobivaš še z drugimi ?
mijav mijav, 11.12.2024 ob 11:07
edino vprašanje je, zakaj ta moški, ki je menda tvoj prijatelj in se torej dobro razume s teboj, celo poseksa te občasno, ni zainteresiran za zvezo s teboj? Če je poročen, si navadna ljubica. Če noče nobene zveze, potem si svobodna in ne vem, zakaj se obremenjuješ z njim? Zakaj se ne dobivaš še z drugimi ?
A sem kje zapisala, da sem jaz v takšnem razmerju? Nisem. Torej nehaj blodit oz halucinirat…
Gre za bivšega partnerja, ki bi rad bil nazaj z menoj. Prehitro sva šla narazen in to obžalujeva. Povedal mi je, da ima frendico – fwb, pač od nekdaj je bil iskren in mi je to povedal. Zdaj pa pač tipam, kako in na kak način ste se skenslali fwb, koliko časa ste rabili. Več kot razumljivo mi je ta tretja oseba odveč. Vem, da so ženske tiste, ki se čustveno navežejo na moške, zato pričakujem nekaj sitnosti.
Komet, 11.12.2024 ob 12:23
Gre za bivšega partnerja, ki bi rad bil nazaj z menoj. Prehitro sva šla narazen in to obžalujeva. Povedal mi je, da ima frendico – fwb, pač od nekdaj je bil iskren in mi je to povedal. Zdaj pa pač tipam, kako in na kak način ste se skenslali fwb, koliko časa ste rabili. Več kot razumljivo mi je ta tretja oseba odveč. Vem, da so ženske tiste, ki se čustveno navežejo na moške, zato pričakujem nekaj sitnosti.
Pa trojčka furajte.
Kako zaključiti? Če je dostojanstven moški, ji bo obrazložil, da se z njo v tej situaciji več ne vidi in da sta zaključila. Da si on želi nekaj drugega, ampak ne z njo. Jaz osebno bi kot ženska raje slišala to – resnico.
Jaz sem bila 2x v tej situaciji, enkrat je zaključil tip, enkrat jaz. Iz (svojih in prijateljičinih) izkušenj pa povem, da večina zaključi tako, da se pač ne odzove več na nobeno sporočilo in počaka 2 tedna, pa da ženska mir. Meni je to grd način, sem si ga skusila. Če si prej lahko z mano počel zelo intimne stvari, bodi toliko moški, da z mano na dostojanstven, pošten način zaključiš. Resnica boli, ampak še bolj grdo je, če te nekdo iz danes na jutri pač ignorira. Ko sem zaključila jaz, sem svojemu bivšemu fwb tudi povedala, da se več ne moreva dobivati in da želim, da to razume, ker sem nekoga spoznala, ki mi nekaj pomeni. Je razumel, zato se lahko tudi pozdraviva, ko se slučajno srečava in nihče od naju ni bil nefer do drugega.
Če je še katera v takem položaju se lahko pridruži nama piši na [email protected]