Prijateljica išče prijateljico?
Ojla, dekleta…
Se kateri dogaja, da se z leti prijateljice odselijo, zgubimo stik, gremo po svoje?
V taki godlji sem pristala sama.
Sem iz Domžale-kamnik, 31let, brez otrok, živim s fantom.
Druženje in čvekanje, 3urne kave in izleti, režanja, da te boli trebuh…to je tisto kar iščem.
Pozdravček,
🙂
A iščeš eno, da ji boš zvrnila gnoj iz traktorja kako je tip v kurcu. Samo jamranje in pritoževanje nad tipom kajne?
Kje si bila pa prej in zakaj si vse prijateljice zavrgla ko si bila s svojo dušo dvojčico? Prav ti je, sedaj nad 30 boš pa iskala prijateljice, kje si to videla? Najbolje ti je med sodelavkami, sam zgleda ne delaš oz. opraviči se bivšim prijateljicam, da si jih zanemarila zaradi fanta… Opraviči$ se lahko še samo konkretno, drugače pa kupi sladoled pa glej razočarane gospodinje brez otrok, neporočene. Mal si pozabila, da si sedaj že PRESTARA, da bi se šla fante in punce, pa režanja da te boli trebuh, malo najstniška nostalgija udarja v glavo kajne? Ti je fant požrl več kot dekado sedaj si pa stara in ovela in hlastaš po mladostniški brezskrbnosti:D
OO hvala za nasvete 🙂
Haha, sem se nasmejala, malo je res malo za lase privlečeno in pometaj pred svojim pragom 🙂
No pa si se nasmejala.. Slabo si jo prodala, pri 30+ (zdej zdej bo 40) si s “fantom” (hahaha) v vukojebini, brez otrok, neporočena, brez prijateljic. Dobro te je oropal mladosti. Samo sedaj si že tako stara, da se ti menjava več ne izplača, kdo bo o bivših poslušal pa vse bi te nanj asociiralo, če ne prej pa ko boš ŠE starejša, sam še nostalgija ven tovče… Pejt za prostovoljko v srednje šole, da rešiš vsaj nove generacije, sama si že diplomirala v tem življenju. Dipl.glup.ača.
Sej je empatija, da se zbudiš, budnica. Če sedaj ne zamenjšat tega hudiča boš z njem obtičala za vedno ali pa boš samska in zagrenjena. Raje zamenjaj tipa, vse ostalo bo sledilo avtomatsko, nova družba, kolegice… Ta te bo verjetn še premlatu če ga boš začela srat po kafičih…
Lepo da imaš empatijo, vendar ne veš celotne zgodbe. Hvala za nasvete, vendar se mi nič žalega ne dogaja, samo prijateljevanje bi, je to tako čudno? Zame ni, verjemi da imam najbolšo prijateljico in še koga, vendar če se mi zahoče tako, bo pač tako, …in vse ostalo bo sledilo avtomatsko… 🙂
Ti anja pejt na kakšno šolanje, tam lahko dobiš sošolko prijateljico pa še pofuklja:) Tkole prek neta boš težko dobila kakšno zaresno, razen če namerno iščeš totaln podn od babe, da ti bo prala mozak?
Forum je zaprt za komentiranje.