Prijateljica me je razočarala
Lepo pozdrav Monovci 🙂 spet dilema in eno vprašanje za vas. Najboljšo prijateljico sem povabila na poroko 5 mesecev prej, je rekla da prideta oba s fantom in da že komaj čaka. To mi je zatrjevala večkrat brez da bi jo jaz opominjala če pride. 1 teden pred poroko se s svojim fantom razide in mi sporoči da je na poroko ne bo, ker nima s kom priti. Ji razložim da lahko pride tudi sama ker bo poroka v stilu “žuranja v klubu” ne tisto tipično zategnjeno sedenje, pa pravi da sama rajši ne bi prišla. Ji povem da če želi je lahko od začetka do konca z mano in mojo pričo (kot družica) ker si res želim da na poroko pride, bi mi ogromno pomenila njena prisotnost, pa je rekla da bo na dan poroke na morju s prijateljicami in da se ji ne bi splačalo za ta 1 dan vračat, da bo pač potegnila še par dni dlje na morju. Povejte mi, se vam zdi to prava prijateljica ??? ali sem jo precenjevala kot mojo prijateljico. Poroka je mimo, meni pa se nekako ne druži več z njo, ji po resnici povedano malo zamerim, jaz njene poroke ne bi zamudila, tudi če bi šla sama. Naj povem da ni problem v financah, se mi zdi kot da je bila njena prisotnost odvisna od njenega fanta. Če bo z njim pride če ne pa ne. In pa še to, ena druga kolegica, ki je nisem poveličevala kot “najboljšo” je prišla čisto sama, in se je imela zelo dobro.
Spregledala si bistvo problema. Dokler stebili dva para, ste funkcionirali, zdaj pa je ona samska, to pa poročena. Verjetno sklepa, da ne boš imela več časa za njo, da si v nekem drugem filmu (pač srečno zaljubljena in poročena, verjetno z željo po družini), ona pa je sveže samska, razočarana, na tleh in verjetno ni, da bi gledala dva zaljubljenca.
Si se že kdaj razšla s kom? Veš, kako boli? Za moje pojme si ti grozna prijateljica, ker namesto da bi ji stala bo strani in RAZUMELA, zakaj ji trenutno ni do tvoje poroke, rineš vanjo in jo posiljuješ, potem pa zavihaš nos. Sebičnost na višku. Jaz, jaz, jaz. Ona je tista, ki bi zdajle rabila tebe, ne obratno. Ker pa sta v taki situaciji nekompatibilni, bolje, da se ne videvata več.
Hvala za mnenje in za čas za napisan odgovor. Verjetno bi se glede na napisano lahko sklepalo tudi iz tega vidika. Ker pa dodatnih okoliščin ne poznaš naj ti pojasnim naprimer tole. Prijateljici sva od majhnega. Ona je zamenjala že žnj fantov. Jaz imam 1 že celo življenje. In vedno sva se družili, če je bila samska ali ne. S tem ki je bila tik pred mojo poroko je bila cca 8 mesecev in ni žalovala za njim, je bila ona povod da sta končala. Medtem ko sem se jaz (upam) poročila samo 1krat v življenju. Nje pa ni bilo zraven.
Kaj mislite pod “najboljša prijateljica”?
Če ti je najboljša, zakaj ti ni bila priča?
Poveličuješ jo, ker se ji TI želiš prikupiti! Zakaj že? Če v bistvu tega nečutiš
Če je šla z drugimi prijateljicami na morje, potem ni tvoja družba, ker vsa tvoja družba je bila verjetno na poroki…
Mislim, da ta ženska ni tako kriva, kot jo želiš ti predstaviti, da ima razčiščene pojme, da sta vidve le kolegici, ti pa se pretvarjaš, da si prijateljica in poveličuješ nekaj, česar ni… Nimaš ji kaj zamerit.
Odkrito povedano, ce bi se jaz en teden pred poroko prijateljice razsla s fantom, s katerim sem se videla poroceno in s katerim smo se z vama dosti druzili, me tudi najbrz ne bi bilo na poroko. Vsi srecno zaljubljeni, jaz pa sama, razocarana in zalostna…
Ni point v tem, da prides brez partnerja, ce ne razumes…
Hvala za mnenje in za čas za napisan odgovor. Verjetno bi se glede na napisano lahko sklepalo tudi iz tega vidika. Ker pa dodatnih okoliščin ne poznaš naj ti pojasnim naprimer tole. Prijateljici sva od majhnega. Ona je zamenjala že žnj fantov. Jaz imam 1 že celo življenje. In vedno sva se družili, če je bila samska ali ne. S tem ki je bila tik pred mojo poroko je bila cca 8 mesecev in ni žalovala za njim, je bila ona povod da sta končala. Medtem ko sem se jaz (upam) poročila samo 1krat v življenju. Nje pa ni bilo zraven.[/quote]
Sem smotana. Sem želela napisat da sem s tem 1 že SKORAJ celo življenje. nisem pa celo
nismo se družili po parih. ni bila dolgo časa s tem fantom nisem ga niti uspela spoznat[/quote]
Prej si napisala, da je bila z njim 8 mesecev. Če ga v tem času ti nisi niti spoznala, potem očitno že nista bili taki prijateljici[/quote]
NE glih obratno če ga v tem čas nisem spoznala potem očitno že nista bila tak par. Pa še to jaz se ponavadi dobim sama s prijateljicami ne vlečemo moških zraven, razen na določene dogodke
Iz tvojih odgovorov je razvidno, da si ti to svojo pijateljico že postavila na svoje mesto. Sem si pisala le zato, da bi po njej pljuvali in bi se ti boljše počutila. Nad nobenim odgovorom se ne zamisliš ampak vse, ki niso na tvoji strani apriorij zavrneš. To kaže na nek egoizem…
Se opravičujem, če se motim.
Prej si napisala, da je bila z njim 8 mesecev. Če ga v tem času ti nisi niti spoznala, potem očitno že nista bili taki prijateljici[/quote]
NE glih obratno če ga v tem čas nisem spoznala potem očitno že nista bila tak par. Pa še to jaz se ponavadi dobim sama s prijateljicami ne vlečemo moških zraven, razen na določene dogodke[/quote]
Ženske imamo potrebo, da se pred prijateljicami pobahamo s svojim ulovom. Če v osmih mesecih nisi spoznala njenega frajerja, nista bili prijateljici.
MA KAKŠNI BOLEČINI ŽENSKE?????? Niti malo ni žalovala za to zvezo, ker je bil eden od mnogih in je sama rekla da se ga je naveličala. Ona se ima boljše ko je samska, sama vedno to pravi, ima določen problem z moškimi ki a vem samo jaz KAKŠNIIIIIIIIIIIIIIIIII BOLEČIIIIIIIIIIIIIIIINIIIIIIIIIIIII ČE BI JAZ VEDLA DE ČUTI BOLEČINO NE BI PISALA PO FORUMU ER BI MI BILO JASNO. Če pa žura na morju ne more pa z mano na poroki potem pa ko jo j******