Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu prijateljica za druženje

prijateljica za druženje

Sem zelo uspešen moški blizu 40 let in iščem kakšno prijateljico za druženje.
Ta prijateljica naj bo pripravljena za izlete npr v kakšna kopališča, smučanja, kino, večerjo.
Račune poravnam vedno jaz, drugače pa pričakujem kakšno dobro masažo, intimo in itd. Stara naj bo od 30-max 45 let. Vse ostalo me ne zanima. Visoka med 160-170, polne riti in obvezno nasmešek

sem za, ampak sem visoka 172 cm in sem stara 28 let
a imam možnosti ????

Ti priporočam da si najdeš pravo prijateljico ki ne bo gledala samo kam jo boš pelo in tvojo denarnico rajši si poišči prijateljico ki bo uživala v tvoji družbi… In še bota sprostila en ob drugi zastekala in zabavala

Lp

Iščem prijateljico da se bi z mano lahko družila , plesala ter hodila z mano na morje .
Srčno upam da me bo usvajala ter da se bova poročila .

Sem relativno uspešna ženska (mama tudi) tvojih let in iščem prijatelja. Kdo plačuje račune “mi dol visi” ;), drugače pa tudi JAZ pričakujem kakšno dobro masažo, intimo in itd. Vse drugo (višina, rit 😀 ter nasmešek) štima….

Če si upaš z “enakovredno” pusti mail….

Nisem kaj dosti uspešen (oči) tvojih +10 let. Kdor plačuje naj kar, če mu paše. Takrat mi res dol visi, drugače pa pričakujem da mi ob tebi ne. Masiram, vse drugo počnem po trenutnem navdihu. Ostalo je OK.

Če si upaš pusti številko modrca….

baronaffenguntz@gmail.com

Upam si vse to in še več! 😉

Upati, ne pomeni vedno, da tudi zmoreš? 😀

Upam si vse to in še več! ;-)[/quote]

Baron, koliko let šteješ? Pa od kod si?

Upam si vse to in še več! ;-)[/quote]

Baron, koliko let šteješ? Pa od kod si?[/quote]

43, LJ.

Jap, drži… to je treba sprobat, drugače ne gre. 😉
Tako na forumu je vsak lahko junak, vsak se lahko napihuje…

Jap, drži… to je treba sprobat, drugače ne gre. 😉
Tako na forumu je vsak lahko junak, vsak se lahko napihuje…[/quote]

Eni kavi pa mislim, da bi midva bila kos? 😉

jutri zvečer rabim družbo za en sprehod po mestu 😀

lunicaluna9@gmail.com

Tako uspešen, pa si mora na netu seks iskat.

Pusti mail pa se lahko midva kaj zmeniva 😉

Kwa zdej? Ste se kej zmenil? Je kaka fraj še zame?

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

oglasi se kaj pa se zmeniva
vrtnarcek80@gmail.com

Za Janinavihan…

80D
Pusti kontakt.
Dominika

sem poslovnež urejen prijeten želim spoznati prijetno žensko za prijateljevanje druženje in še kaj več. obužujem morje večerje v dvoje in razvajanje. če se mi oglasiš ženska med 35 in 45 leti katera rada uživaš in nisi zafustrirana se mi javi.milangabro@gmail.com

je tuka sploh kaka resna za preživljanje skupnih vročih uric v dvoje?

Za dominikano….
janezlump@gmail.com

Mogoče bi pomagalo, če bi fantje povedali tudi, da ste vezani in iščete samo malo za zraven.

Če si imela morda takšno izkušnjo ni nujno, da je zdaj ves svet podoben temu…

Če si imela morda takšno izkušnjo ni nujno, da je zdaj ves svet podoben temu…[/quote]

Kdo pa govori o celem svetu? Janinavihan in Omar sta vezana, za barona nisem čisto sigurna, ampak po načinu iskanja in pisanja bi rekla, da ja.
Po mojem je pa to res prvi pogoj in osnova, da to poveš. Ni vsaka ženska navdušena nad tem, da je samo malo za razvedrilo oziroma naj se sama odloči, ali je za to ali ne.
Ne vem, tebi se zdi sprejemljivo zamolčat najpomembnejše podatke o sebi?

Aja, tudi vrtnarcek je vezan.

To so tvoja sklepanja in čisto nič več!

New Report

Close