prijateljica
Imam eno vprašanje oz. mnenje. V petek sem izvedela, da je imel moj bivši 2 otroka. Ko sem to povedala moji prijateljici mi je rekla, da je ona že nekaj slišala samo, da mi je pozabila povedati. Sedaj ne me razumet narobe. sploh me ne briga moj bivši, ker sem jaz tudi vezana, zamislila sem se nad odnosom moje prijateljice. Ali je res tako normalno, da je ona pozabila? Ko sem ji povedala, da mi ni prav, mi je rekla, da lahko vprašam vsakega, da to ni nič kaj takega. Prosim vas za vaše mnenje. Hvala.
Dobra prijateljica ne bi smela pozabiti tega.
Moja dobra friendica mi definitivno ne bi pozabila tega povedat! Pa verjemi, da tudi jaz ne njej!
Sicer se je malo hecno izrazila, češ da ti je pozabila povedati, ampak saj veš, kako je s tem: ti ji takrat ne bi verjela in s tem bi ogrozila vajino prijateljstvo. Sploh pa je najbrž tudi ona o tem samo slišala. Govorice so pa nekaj drugega kot resnica.
Drugače sem pa vedno za resnico: slej ali prej bi jo tudi ti spoznala in danes bi ji bila globoko hvaležna. Tako pa imaš mešane občuteke in to je tudi prav.
Nasvet: pogovorita se!
Morda pa prijateljica ni hotela biti tista, ki bi ti prizadela bolečino. Neprijetne novice tako in tako prehitro izveš in je bila prepričana, da boš tako in tako izvedela, le da ni hotela, da od nje.
sama sem bila svoji prijateljici nekoč hvaležna, ker mi je nekaj zamolčala po principu: česar ne veš, te ne boli.
Forum je zaprt za komentiranje.