Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijateljice in njihovi ljubosumni partnerji

Prijateljice in njihovi ljubosumni partnerji

A je normalno, da te vse prijateljice skenskajo, ko začnejo živet s svojimi partnerji, do te mere da se ne javljajo na telefon in te zbrišejo iz facebooka?
Praktično sem izgubil vse stike z žensko družbo, predvsem me moti to da nimam več stikov s prijateljičinimi prijateljicami. Nekako se počutim da je “vlak odpeljal”. Je to pogost pojav?
Kolegi pa tudi svoje družine, svoje počitnice, svoja služba…

Am ja je. Kar je tud eden od razlogov zakaj eni nimamo prjatlc.

Ženske so za kavsat. Ne vem kok časa rabjo eni da to pogruntajo, pa tok preprosto za razumet je.

Kaj v tebi tli ženska duša in se moraš skrivati v moškem telesu?

Normalno ni,zal je pa najveckrat tko.Vecina pol preide iz jaz na midva in potem je vse podrejeno temu.Zelo podobno je,ko se razides s partnerjem.Zakaj pa ni stikov se s prijateljicinimi prijateljicami pa morda zato,ker so v prvi vrsti njene prijateljice,predvidevam.Drugace je pa tako se scasoma ustvari nov krog ljudi za druzenje.Eni sicer ostanejo,spoznas pa se koga in gre.Zakaj bi se silil nekam,ce ne gre.Verjemi,da je dost ljudi v podobni situaciji kot si ti.Je pa zanimivo,da imam tudi sama nekaj prijateljev nasprotnega spola in mi je v njihovi druzbi kdaj celo boljse kot v zenski.

Mislim da je obratno res. Komunikacija in druzenje z zenskami v vezi je lazje kot s samskimi.

Če to samo rabiš, potem si najdeš tako, a ne. In to je res sveta preproščina od moškega, ki samo to rabi, prav si povedal, preprosto za razumeti. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bli so cajti, k sm rabu še kej več, ampak ti cajti so mimo, tko da…

A si se spet nazaj domov preselil? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, k tvoji mamici.

Ni nujno, da je kriva partnerjeva ljubosumnost, veliko žensk se kar prostovoljno odloči prekiniti stike z vsem ostalim svetom, ko dobijo tipa. Prekinejo stike tudi s prijateljicami, mimogrede.

da moraš izbrisat vse moške iz svojega FB-ja zaradi fanta, ker si v vezi in ko greš v mesto v šoping, fant razmišlja samo o tem, kako si z nekim tipom, čeprav si v šopingu …

Žalostno je kako eni niste sposobni živet samski.

Res je,pa se prav velik jih je.

To je značilno za ljudi, ki mislijo, da varanje izhaja iz priložnosti, ki jih nekdo ima zato želijo “preprečiti” te priložnosti, da si obvarujejo partnerja….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Wau, a res ? Ful si zdej pameten izpadu.

Kako to teb nikol ne rata? 😉
Ko točak…vedno se vrti v istem krogu 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ne, ni normalno. jaz se (redno) dobivam tudi s kolegi, ki imajo družine in kolegicami s tremi otroki. nekako vsi najdemo čas.
je pa normalno, da imajo kolegice “partnerje” in kolegi svoje “hobije” in se nočejo družit s tabo, ker si cepec in nakladač.

Normalno ni, je pa zelo pogosto.
Ženske ponavadi, ko dobijo partnerja skenslajo samske prijatelje in prijateljice. Ja, tudi samske prijateljice odletijo.
Ko gredo pa narazen pa jokajo kako so osameljene, ker nikogar nimajo. Pozabijo pa, da so prej skenslale vse po vrsti.

Ne, ni.

Počakaj kakšno leto ali dve. Bodo prišle nazaj, ko bo treba čez partnerje jamrat.

Njegovo ljubosumje pač prehiteva tvojo (pre)počasno pamet. Saj to ni nič kej tazga.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zelo žalostno. Malo manj žalostno bi bilo, da bi namesto v šoping, res šla s kakim tipom. Potem vsaj ne bi imela zoprnega občutka, da mu lažeš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

😀 😀 😀 marko za precednika :))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close