Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prijateljsko druženje

Prijateljsko druženje

Ojla se mogoče, najde preprosta samska ženska, za prijateljsko druženje klepet,sprehod, itd. Skratka za lepa druženja v dvoje. Seveda samska med 40 in 50 let iz Ljubljane. Sem samski star 42 let………

Vsakič, ko se tu kak tak post pojavi, se sprašujem, če avtor res pričakuje odziv, brez da pusti kontakt;)

Me pa zanima: zakaj rabi biti ženska samska, če si želiš prijateljskega druženja?

Vsakič, ko se tu kak tak post pojavi, se sprašujem, če avtor res pričakuje odziv, brez da pusti kontakt;)

Me pa zanima: zakaj rabi biti ženska samska, če si želiš prijateljskega druženja?
[/quote]

Zakaj si pa ti tako hitro skočila, sicer pod pretvezo pametovanja? A ti je nerodno rečt, da si zainteresirana…

Zakaj si pa ti tako hitro skočila, sicer pod pretvezo pametovanja? A ti je nerodno rečt, da si zainteresirana…
[/quote]

Bi me ti razočaral/a če se ne bi odzval/a na moj post;)

Zopet diskriminacija moških? A s samcem med 40 in 50 let se pa ne bi družil?

Ja najbrž bo hodu okol z vezano žensko, da še batine kje faše. Ti sam mejl dej.

Zopet diskriminacija moških? A s samcem med 40 in 50 let se pa ne bi družil?
[/quote]

Ja sam res, se sami med seboj se diskriminirajo, potem se pa cudijo, da babe njih diskriminiramo :)))

In glede na to, da avtor isce prijateljstvo, lahko tudi moski pride v postev 😉 sploh, ce je samski…

Aha, hoces prijateljstvo, v oklepaju pa napisi, da ga zelis tudi obcasno namocit v vagino

Ojla,

Sem samska, 46 let, iz Lj, in bi me zanimalo druzenje.
Pusti kontakt.

Mhm, naveličal si se drkanja, na normalen način pa ne najdeš! Drkaj dalje!

Žarnica. Evo kontakt. [email protected] pa piši. Ali pa katera druga. Ki si želi prijateljstva.

Še jaz za žarnico ali katero drugo, prav tako za druženje. [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close