Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prijateljstva s srednje šole

Prijateljstva s srednje šole

hej,

sama sem končala srednjo šolo že pred leti in smo se par punc se nekaj časa družile kot skupina in nato še manj in manj. Z nobeno od njih pa se nisem videla že kako leto in med tem si niti nisem pisala z nobeno z nobeno od njih, ker pač nimamo istih hobijev ne nič. Druge pa so se med tem pisale. Imamo tudi skupino. kjer so napisale, da bi se lahko dobili na kavi. Js osebno jim nimam nič za povedat saj smo se oddalile imam drugačen lajf (kot tudi one),druge interese,način razmišljanja… in me pa malo žre saj smo prijatelice že vrsto let in mi je mal bed skenslat to prijateljstvo;ki ni več isto kot nekoč.

ste vi ohranili prijateljstva iz srednje šole?

Ohranjam še vedno z ene par, se dobimo kar pogosto. Nas pa vežejo skupni hobiji in enako stari otroci.

Ne. Ni jih nekaj baš bilo. Občasno se z eno slišim ali smsam. Ljudje gremo po svoje, kaj pa vem.

Mislim da je treba prijateljstva ohranjat in jih negovat, sama sem prijateljica se z 3 prijateljicami iz srednje šole, dobimo se vsaj 1x na mesec na kavi in klepetamo o vseh zadevah usaj 2 uri.

če bi bili pravi prijatelji se tega niti nebi spraševala. Raje najdi nove prijateljice.

Moja najboljša prijateljica je iz srednje šole. Vmes sva se mal izgubili, pa potem spet našli in zdej sva res pravi prijateljici že 20 let….

Moja najboljsa prijateljica je iz srednje sole in zdaj sva obe ze nekaj cez 50.

Ena je studirala, druga zurala, ena delala, druga druzina, potem ena potovala, druga druzina, karakterno sva si razlicni, zivljenji razlicni, a gojiva enake vrednote, imava se radi in uciva se ena od druge ze skoraj celo zivljenje.

Se par prijateljic iz osnovne in srednje, s katerimi nas je locilo zivljenje, a se dobimo vsake toliko na kavi in cveku, ker smo se nekic imele rade.

Kako bos naredila ti, je tvoja stvar, punce so te povabile, ti se pa sama odloci.

Ohranil ne – smo se pa z 2 nekdanjimi prijatelji/sošolci spet “zavohali” na eni obletnici, ker imamo iste hobije oz dejavnosti. Zdaj imam občasno – kadar si lahko hkrati vzamemo prosto – družbo za svoje športe med tednom, ko družinski člani ne morejo ali ne želijo.

mam enga dobrga frenda še iz vrtca,skor 50 let 🙂

Res zanimivo … Iz srednje sem ohranila eno prijateljstvo, pri katerem se po nekaj let ne slišiva, ko pa se, je tako kot bi še včeraj sedeli skupaj v šolski klopi.

Iz faksa imam tudi eno tako znanstvo. Niso to najboljši prijatelji, so pa zelo dragoceni. Vmes mine čas, pa kot da ga ni bilo.

Ne , nimam več. Ko sem opazila da je zadaj v glavnem zavist in privoščljivost z njene strani, najbolj je bila vesela če se mi je kaj slabega zgodilo , sem kenslala take “prijateljice”

Imam prijateljico iz os, tipkava vsak dan, slisima najmanj 1x na mesec in takrat se pogovarjava po 2h (kot pred 17 leti☺️).. Zaradi razdalje in sluzbenih obveznosti in druzin pa se vidiva nekje 1x na dva meseca..

Samo pravi prijatelji ostanejo celo zivljenje.. In tudi vsako prijateljstvo, da traja je treba negovat 🙂

New Report

Close