Prijateljstva s srednje šole
hej,
sama sem končala srednjo šolo že pred leti in smo se par punc se nekaj časa družile kot skupina in nato še manj in manj. Z nobeno od njih pa se nisem videla že kako leto in med tem si niti nisem pisala z nobeno z nobeno od njih, ker pač nimamo istih hobijev ne nič. Druge pa so se med tem pisale. Imamo tudi skupino. kjer so napisale, da bi se lahko dobili na kavi. Js osebno jim nimam nič za povedat saj smo se oddalile imam drugačen lajf (kot tudi one),druge interese,način razmišljanja… in me pa malo žre saj smo prijatelice že vrsto let in mi je mal bed skenslat to prijateljstvo;ki ni več isto kot nekoč.
ste vi ohranili prijateljstva iz srednje šole?
Moja najboljsa prijateljica je iz srednje sole in zdaj sva obe ze nekaj cez 50.
Ena je studirala, druga zurala, ena delala, druga druzina, potem ena potovala, druga druzina, karakterno sva si razlicni, zivljenji razlicni, a gojiva enake vrednote, imava se radi in uciva se ena od druge ze skoraj celo zivljenje.
Se par prijateljic iz osnovne in srednje, s katerimi nas je locilo zivljenje, a se dobimo vsake toliko na kavi in cveku, ker smo se nekic imele rade.
Kako bos naredila ti, je tvoja stvar, punce so te povabile, ti se pa sama odloci.
Imam prijateljico iz os, tipkava vsak dan, slisima najmanj 1x na mesec in takrat se pogovarjava po 2h (kot pred 17 leti☺️).. Zaradi razdalje in sluzbenih obveznosti in druzin pa se vidiva nekje 1x na dva meseca..
Samo pravi prijatelji ostanejo celo zivljenje.. In tudi vsako prijateljstvo, da traja je treba negovat 🙂