Prijateljstvo
Sem 28 letni fant ki želi spoznati punco za prijateljstvo oz. resno zvezo staro od 24 do 31.(naj bo nekadilka in katoličanka)
Povej iz katerega dela Slo si pa kaj počneš v prostem času in koliko si visok?
Vpraš ga po ZS saj je registriran.
Kaj, če sem bolj tako napol katoličanka?
Krst, birmo, to imam. Sem tudi cerkveno poročena, samo k maši pa ne hodim. Razen k žegnju nesem. Pa pirhe delam pa potico in šunko jem. Tako enkrat na vsake kvatre grem k maši.
Ampak po zakramentih sem pa čista katoličanka.
To si že 3/4 katoločanke.
samski87, na tak način boš večno samski. Oglase objavljaš na vseh možnih forumih, iz njih veje obup in to, da si bogi. In ko se kakšna javi, bi še rad da ti ona piše? Dragi moj, se boš moral bolj potrudit in dati veliko več energije od sebe.
Da ti povem ful veliko se trudim sam kaj ko mi punce ne dajo priložnost, da lahko bolje spoznala. Kar nekaj punc sem pisal po so dvakrat odpisale pol pa nič več tak da niti predstavil se jim nisem uspel
Ne vem, ampak po mojem nimaš pravega pristopa.
Težko si predstavljam, da bi katero zamikalo, da bi se kaj bolj resno pomenila s tabo.
Poskusi raje na kakem portalu za iskanje. Naredi si profil, napiši o sebi, kaj počneš v življenju, hobije, kaj iščeš, tvoja pričakovanja. Če pa že iščeš tule gor pa tudi naredi zanimiv oglas. TOrej, da kaj poveš o sebi, kaj počneš v lajfu in te zadeve in pa seveda tudi kakšno žensko iščeš.
To, kar si ti napisal, je čisto brezveze. Zakaj bi ženska pisala nekomu, ki ni nič napisal o sebi, če pa je na raznih portalih na kupe tipov, ki so se vsaj malček potrudili in nekaj napisali o sebi?
Pa to,kar počneš, bi ženske označile, da se niti malo ne potrudiš, zato se jim ne da več odgovarjat.
Če so tile tvoji oglasi zate trud? Potem je res kriza. Namreč ob tvojih oglasih po mojem večina misli, da si tako len, da se niti malček nočeš potruditi.
Veš na raznih portalih je na tisoče samskih tipov, ki tudi iščejo in večina se dosti bolj potrudi kot ti.
Pri vseh tvojih izkušnjah te čudi, da ni univerzalnega nasveta, kako nekoga osvojiti? Aja, po tvoje smo itak vse ženske enake, a ne? Ne me smejat…
No, mojster, kako osvojiti katoličanko?
No, ne bom govorila za večino, ampak meni se zdi prilično nepismen. Zdaj, koliko je tip len ali nesposoben, niti ni važno, rezultat je … nikakav.
Verjetno Marko res niti sam ne ve, kako se lotiti tega, namreč pecanja bab na portalih, kar s eje sicer bahal, da ima v malem prstu..
No, ne bom govorila za večino, ampak meni se zdi prilično nepismen. Zdaj, koliko je tip len ali nesposoben, niti ni važno, rezultat je … nikakav.[/quote]
To, da mu ne uspe niti enega stavka napisati, kjer ne bi bilo več kot tri napake, seveda tudi veliko pove o njem :). Ampak saj mogoče se pa trudi in je to vse, kar zmore :).
Pozdravljeni!
Sem 28 letni fant. Sem preprost, pošten, potrpežjiv, deloven fant, ne kadim in ne pijem. V prostem čas rad priživi v naravi, sprehajanje, košarka, rad pogledam kaki dober filmi ali pa serijo, glasba, zanima me tehnične stvari pa še kaj bi se najdlo. Želim spoznati partnerko staro od 25 do 31 za prijateljstvo oz. resno zvezo, ki je poštena, prijazna, iskrena,ve kaj hoče v življenju ima rada otroke in si želi ustvariti družino. Da ji v življenju veliko pomenita družina, vrednota, iskrenost. Lepo bi bilo če bila imela krščanske vrednote in je nekadilka. Sem bolj mirne narave in me razni žuri ne zanima, bi bilo fino da mi je partnerka v tem vsaj malo podobena ni pa pogoj.
Piši,na zs pa izveš kaj več
Samski, vztrajen pa si z svojimi oglasi. Vztrajnost je lepa čednost.
Samo kaj če poskusiš drugače? Da dobiš drugačen rezultat?
Tale oglas furaš dolgo časa po različnih forumih, rezultata, ki ga želiš, pa od nikjer…
No, vseeno ti želim, da srečaš tako, ki jo vztrajno iščeš.
No, ne bom govorila za večino, ampak meni se zdi prilično nepismen. Zdaj, koliko je tip len ali nesposoben, niti ni važno, rezultat je … nikakav.[/quote]
To, da mu ne uspe niti enega stavka napisati, kjer ne bi bilo več kot tri napake, seveda tudi veliko pove o njem :). Ampak saj mogoče se pa trudi in je to vse, kar zmore :).[/quote]
Kot pri meni, ko je neka punca hotela priti preko oglasa v stik z mano. Vse lepo in prav, če tisti njen oglas ne bi bil zmazek. Vprašal sem se, ali si me res želi spoznati, če se pa niti nekaj stavkov ni potrudila napisati kolikor toliko slovnično pravilno. Kakopak se ji nisem odzval. Je pa bil hec, ko so mi zaradi tega očitali da sem gej, češ da sem spustil potencialni seks zgolj zaradi tega, ker je bil oglas zmazek. Očitno je današnjim fantom glavno le, da ima ona vagino med nogami. Pa neka ženska mi je ravno na tem forumu histerično pisala, da če se tisti zaradi zmazka od oglasa nisem odzval, potem bolje da se ji nisem javil.
Takole, tudi jaz menim, da s takim oglasom ne bo uspeha. samski87, raje poskusi na iskreni.net in KatStik.
če jo dobi tam bo revež fuka stradal
Forum je zaprt za komentiranje.