Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljstvo

prijateljstvo

Cao!

Prosim za nasvet in mnenje.Po karakterju sem zelo energična in eksplozivna kar je bilo razlog,da sem s svojim dolgim jezikom (povedala sem resnico),pripeljala prijatelja svojega fanta do tega da hoče z njim prekinit vse stike zaradi mene (naj povem da ne gra za nobeno ljubezensko izpoved ali kar koli v zvezi z romantiko). Bila sem prizadeta in preveč ponosna.Zaradi tega se počutim prav bedno,saj ne želim nikogar prizadet,še posebej pa ne prekinit dolgoletnega prijateljstva.

doroteja klobasa

Joj, to je kriza, probaj kako popravit to, če se da, ker to je res hudo, da boš kao ti kriva, če se prijateljtsvo med njima konča!

si se poskusila opravičita in razložit zadevo?

tudi jaz sem taka kot ti,vendar se poskusam obvladat.Posebej je to potrebno v takih zadevah,kot je tvoja.Ceprav si energicen in eksploziven je tvoja dolznost to,da stvar izpeljes tako,da nikogar ne prizadenes oziroma uzalis.tole s prijateljem je zelo delikatna stvar…poskusi se opraviciti ali kako drugace urediti zadevo.Upas lahko le,da s tem dogodkom tudi sebe ne bos oddaljila od svojega fanta – fantje dajo dosti na svoje prijatelje,se bolj pa ce je bilo njuno prijateljstvo dolgoletno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close