Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prijava inšpekciji

prijava inšpekciji

ali mogoče katera ve za telefonsko št. inšpektorata, kamor anonimno pokličeš, če te moti, da so pred tvojim lokalom postavili pred vhod mize in stole.
Najlepša hvala

kolikor sem jst seznanjena se ne da več klicati anonimno,

a si 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Misliš, da če bi tja stopila in se lepo pogovorila, ne bi šlo??? In kako si nekdo upa pred tvoj lokal postaviti mize in stole, ne da bi te vprašal??? ne vem no, tole mi je malo mimo, mogoče le ni vse tako kot pišeš in si le ena izmed Slovenk, ki jo daje fofošija in si želiš nagajat. Stopi tja in lepo povej kar jim gre, sploh če se to dogaja na tvoji lastnini.

Ne bi rekla, da njo daje slovenska fovšija ampak lastnika miz in stolov najbrž daje kakšna bolj južnjaška fora kot “sve je ovo naše…” in se punca najbrž boji osebno pritožiti.

Oprosti ampak dvomim, da je nekdo tako neumen, da bi šel na tuje nekaj postavljat, ne da bi prej vprašal! In še bolj mimo mi je, da si nekdo ne upa osebno povedat kaj ga moti, če gre za njegov prostor-lastnino ali karkoli že, zakaj prijava in špetir?

In ko si že nastrojena na južnake, da o Slovencih ne bi izgubljala besed, zakaj pa misliš, da jih ima toliko problemov samo na Hrvaškem, v času dopustov, ker vsak misli, da je vse njegovo in da lahko dela kar mu paše, je pa le tujec in če bi se obnašal tako, bi bila situacija veliko drugačna, pa sploh tvoja primerjava o južnakih ni na mestu! Zavedna Slovenka sem, da ne bi mislila, da koga podpiram…

Anonimna prijava ni več mogoča.

pokličeš in rečeš, da ne želiš biti imenovana…..

Res blagor ti ker očitno v življenju še nisi srečala predrznih ta črnih.

Ma, dajte no! Pojma nimate pa nekaj lapate!
Prvo vpr. je če in potem katera inšpekcija?? Tržniki??
Ko boš vedela, katera – beri dalje

Zakon o inšpekcijskem nadzoru (Uradni list RS, št. 56/2002)
VI. POSTOPEK PRI OPRAVLJANJU NALOG
INŠPEKCIJSKEGA NADZORA
24. člen
(stranke v postopku)
Inšpektor mora obravnavati prijave, pritožbe, sporočila in druge
vloge v zadevah iz svoje pristojnosti in vlagatelje na njihovo
zahtevo obvestiti o svojih ukrepih.

Ne glede na določbe zakona o splošnem upravnem postopku mora
inšpektor obravnavati tudi anonimne prijave, razen če iz
okoliščin izhaja sum, da so prijave neresne oziroma lažne.

V postopku inšpektorja ima položaj stranke v postopku zavezanec.
Vlagateljica oziroma vlagatelj (v nadaljnjem besedilu: vlagatelj)
pobude, prijave, sporočila ali druge vloge nima položaja stranke

Pisna anonimna prijava (pismo, email), nekateri inšpektorati (npr. za delo) imajo anonimni telefone.

Grrrrrrrrrr! So ene smotane!

..in če je postavil stole in mizo,prijaviš komunalnemu inšpektorju. Komot anonimna in kot je zapisala moja predhodnica,morajo obravnavati primer.

Res je, anonimna prijava je seveda možna. A nikar ne pričakuj, da ne bodo vedeli, kdo jih je prijavil – še posebej v takem primeru. Če imajo količkaj pameti, bodo vedeli, da je en od sosedov.

New Report

Close