Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prijava na CSD influenserji

Prijava na CSD influenserji

Zivjo,

katero influensrko so prijavili na csd zaradi zanemarjanja otrok, poleg dore? 🙂

Čisto vseeno mi je katero. Anonimne prijave bi jaz z zakonom prepovedala. Pridi, prijavi, podpiši se z imenom in priimkom, šele nato naj kdorkoli reagira. V primeru lažne prijave naj prijavitelj odgovarja, plača nastale stroške in še njega naj na njegove stroške preverijo.

Neko zdravnici Ano. Je zelo posebne sorte.

Odgovor na objavo uporabnika
Vseeno, 11.06.2025 ob 23:17

Čisto vseeno mi je katero. Anonimne prijave bi jaz z zakonom prepovedala. Pridi, prijavi, podpiši se z imenom in priimkom, šele nato naj kdorkoli reagira. V primeru lažne prijave naj prijavitelj odgovarja, plača nastale stroške in še njega naj na njegove stroške preverijo.

Je kar prav da so anonimni, da ni povračilnih groženj iz vaše strani. Bodi normalen človek, obnašaj se po pravilih in ni strahu, da bi te kdo prijavil.

Če je dohtarca še ne pomeni, da ne more bit zmešana.

Večina dohtarc je zmešanih.

Da se da folku sploh ukvarat z njo…

Je ne poznam, tako da ne morem soditi, ali so obtožbe resnične ali ne. Ampak ko sem prebrala, da fila otroke izključno z zdravo hrano in se zato na rojstnih dnevih basajo s sladkarijami in pizzo, ker pač izkoristijo priložnost, moram priznati, da temu kar verjamem. Sem sama videla že kar nekaj takih primerov, ko so na podobnih priložnostih otroci skriti kje za kako omaro mrzlično hiteli žvečiti sladkarije, čips, hrenovke ali karkoli podobnega, ter se zraven tresli od vznemirjenja in strahu, da jih mama ne zasači. Namesto da je užaljena, naj raje dobro premisli, kaj bo dolgoročno napravilo več škode, en bombon ali piškot tu pa tam, pa občasno pizza za kosilo, ali stroga prepoved in posledično skrivno nažiranje z nezdravo hrano.

Odgovor na objavo uporabnika
Kar verjamem, 12.06.2025 ob 11:33

Je ne poznam, tako da ne morem soditi, ali so obtožbe resnične ali ne. Ampak ko sem prebrala, da fila otroke izključno z zdravo hrano in se zato na rojstnih dnevih basajo s sladkarijami in pizzo, ker pač izkoristijo priložnost, moram priznati, da temu kar verjamem. Sem sama videla že kar nekaj takih primerov, ko so na podobnih priložnostih otroci skriti kje za kako omaro mrzlično hiteli žvečiti sladkarije, čips, hrenovke ali karkoli podobnega, ter se zraven tresli od vznemirjenja in strahu, da jih mama ne zasači. Namesto da je užaljena, naj raje dobro premisli, kaj bo dolgoročno napravilo več škode, en bombon ali piškot tu pa tam, pa občasno pizza za kosilo, ali stroga prepoved in posledično skrivno nažiranje z nezdravo hrano.

Cuker je legalna droga. Dolgoročno je bolj škodljiv kot cigareti! Ker s cukrom filate že dojenčke! Pri 16 pa iščejo uteho v cukru zarad pubertete, se svinjski zredijo in se težko otresejo teže. Pa stigme debelih ljudi. Lažje je prenehati kaditi kot jesti sladkor.

Zdravnica Ana Debevc Prašnikar

Ljudje ali ste zmešani ali kaj: pišete “otroke je hranila samo z zdravo hrano” !!!

Kaj ni to vredno pohvale, priznanja, zahvale?….  A tiste, pa ki otrokom sploh ne dajo jesti, jim dajo  nezdravo hrano, cuker, mastno, ocvrto, ali preobilno…  teh pa ne prijavite ????

Ali kaj ne razumem, ali se je svet postavil na glavo?

Zdravnico so prijavili retardirani zdravniki,ki zanemarjajo sebe in svoje otroke.

New Report

Close