Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Prijava na tržni inšpektorat

Prijava na tržni inšpektorat

Zanima me, kakšna naj bi bila sestava takšne prijave. Če je kdo to že kdaj počel, bi bila zelo vesela kakšnega primera. Gre za področje delovanja nepremičninskih agencij.

Hvala za pomoč in lep dan!

JAZ SEM PRIjavila eno trgovino, na njihovi spletni strani je obrazec, tja vpišeš vse in dobiš potem čez cca 1 mesec tudi odgovor.

v nedeljo zvečer sva bila z možem v gostilni in piceriji Kramarjev hram v dobrovi pri polhovem gradcu.Naročila sva pico, prosila, če nama jo lahko zrežejo in dodatno prinesejo krožnik. Gospa nama je na krožniku prinesla pribor, malo kasneje še pico in nama ob odhodu zaračunala krožnik na katerem nama je prinesla pribor priznam, da se mi je to v 50 letih zgodilo prvič in gotovo me tja ne bo več.
Verjamem, da je v času recesije nujno potrebno čimveč zaslužiti, vendar nisem zasledila v njihoven ceniku, da bi posebej zaračunavali še krožnike. Ko sem hotela pojasnilo, so mi prijazno povedali, da to počnejo zaradi tega, ker je potrebno več pomivanja.
Sprašujem se, koliko zaslužijo, ko družini z 2 otrokoma prinesejo dodatne krožnike. Naj dodam še to, da na mizah ni cenikov, ki naj bi po pravilih morali biti, v vsakem gostinskem lokalu.

meni se je pa to že zgodilo,pa se čist strinjam s tako odločitvijo lokala,pa ne da jih zagovarjam ampak poglejmo primer 6 članske družine ki naroči 2 pici,pa še 4 krožnike dodatno,nekje morjo not prnest za te krožnike sej pomivanje pa tut ni poceni,sej je isto kot če bi se avtobus dopustnikov ustavil v lokalu pa bi vsak naročil kozarec vode iz pipe,te kozarce je treba pomit,je pa res da mora bit v ceniku,pa sej če ni na mizi cenika obstaja jedilni list na katerem to piše,saj gre za picerijo

Pa pizze imajo tudi še zelo dobre?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close