Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prijava uporabnika – bolha.com

Prijava uporabnika – bolha.com

Prijavila bi osebo iz bolha.com, prijavila sem jo že na bolhi a nič ne naredijo oz pravijo da to ni njihova stvar….
Od mene je kupila en artikel, denarja nikoli nisem dobila, javila se mi pa po poslanem paketu ni več, tudi po več sporočil sem ji poslala a žal neuspešno, tako da tukaj posredujem njene podatke.

uporabnica: soncica05
email: soncica05@hotmail.com
naslov:

Halilovic Elvira
Presernova 31
4270 Jesenice

Bolj pravilen naslov je:

Halilović Elvira
Cesta Franceta Prešerna 31
4270 Jesenice

S tem sporočilom bi samo rada opozorila uporabnike, če bi morda kdo posloval z njo.
Lp

In ti si bila tako brihtna, da si ji artikel poslala pred plačilom?

Kako je dobila tvoj paket, ne da bi ga plačala ?? Če si šla ti na zaupanje je del krivde tudi na tvoji strani.

Jah, brihta jaz.
Do sedaj sem imela same pozitivne izkušnje z vsemi, tokrat pa sem šla na led….

Na isti dan mi je sporočila da je nakazala, jaz pa sem poslala….denarja pa na računu ni…..ne javi se več….

Na isti dan mi je sporočila da je nakazala, jaz pa sem poslala….denarja pa na računu ni…..ne javi se več….[/quote]

In ti si ji poslala, ne da bi preverila, če je denar res na računu?

Moje sožalje.
Ja, bolha si umije roke – želela sem prijaviti poskus goljufije uporabnice, ki je na forumih že na črni listi in zgleda, da vsake toliko ponovi vajo.
Imam par let star imenik na compu in tam je ena telefonska s tega naslova, isti priimek, moško ime. Ker je na seznamu upravičencev vlaganj v telekomunikacijski omrežje, bi znal biti njen oče (no, razen če ni ta elvira stara vsaj kakih 45 let – ker ta vlaganja so bila do največ leta 89, 90).

Avtorica, naivnost te je verjetno izučila sedaj.

Ali: vnaprejšnje plačilo, ali pošiljanje denarja na tvoj naslov v kuverti, ali pa po povzetju – če pošlješ po povzetju se še vedno lahko premisle in ne dvige. Ampak da pa pošlješ tako, kot si, si pa pač sama kriva in bo šola za drugič. In ja, tistih nekaj evrov poštnine je včasih vredno – ker imaš v rokah dokaz, da si poslal.

In tisti, ki je resen kpec, bo tudi denar vnarej nakazal, poslal, zagotovo. Vem iz lastnih izkušenj – pa tudi jaz potem pošljem takoj, da je zaupanje obojestransko.

.. še kaj ji pošlji – kakšen odrezan prst mislim… bo takoj nakazano!

za kakšen znesek gre?

New Report

Close