Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prijazen zobozdravnik v Ljubljani

prijazen zobozdravnik v Ljubljani

Rada bi menjala zobozdravnika, ker sedanji je skrajno neprijazen, me nadira, da si ne čistim zob (kar seveda ni res, samo zobni kamen se mi kljub temu strašno nabira), skratka, že par let nisem bila pri njemu ravno zaradi tega.
Zdaj bi pa rada našla enega mal bolj prijaznega (na koncesijo), ker obisk zobozdravnika je zame že tko mal travmatičen.
A kdo ve za kakšnega, ki še sprejema nove paciente?

Na koncesijo je kriza za dobit. Če hočeš samoplačniško, ti pa lahko svetujem dr. Desislavo Dermastija. Prijazna, ful tehnologija pri njej, celo laser ima.

Nada Puharič,ki dela v smeltu,odlična!

A ima koncesijo? Ker pri vseh silnih prispevkih, ki jih plačujemo za zdravstvo, mi je pa res mimo pol še plačevat zdravnika. Kateregakoli.
Pa tudi denarja nimam glih na odmet.

ziv, pozna kdo dobrega zobozdravnika v ljubljani, ki še sprejema nove paciente na koncesijo. hvala lp

je zobozdravnik Uroš Blažič. jaz sem ga sicer imela v ZD, ampak zdaj je šel privat. mislim, da se njegova privat ordinacija imenuje Zobni raj. ampak res zelooo prijazen. in lepo in dobro dela.

Zdravo, v Ljubljani je veliko zobozdravnikov, sam sem imel enak problem, predlagam da si preberete https://www.zobozdravniki.net/zobozdravnik-ljubljana na tej spletni strani je veliko informacij in predlogov kako dobiti dobrega zobozdravnika.

New Report

Close