PRIKLOP NA INTERNET-VOLJA***
Tudi jaz imam problem s priklopom na volja.net, pač imam dano dostopno številko,ki jo kliče, vendar je povezava neuspešna. Nato sem se prijavila iz službenega računalnika, pač izpolnila sem svoje podatke, ter navedla geslo, ter vse potrebno, potrdila in rečeno je bilo, da je potrditev uspešna, ter da bom čez 15 min lahko že uporablja internet. Pa spet nič. Mogoče nisem prav nastavitve naredila. Mi lahko daste natančna navodila od začetka kako nastaviti, da bo stvar funkcionirala. Imam laptop Compaq, prinesla sem ga iz ZDA, tako da imam tudi vse potrebno, evropski priključek…preverila sem tudi če je vse prav vklopljeno in povezano s telefonom in je. Prosim, če mi lahko čimprej pomagate.
Hvala!
Po potrditvi prijave običajno vse nemoteno deluje. Si ob povezovanju vnesla isto uporabniško ime in geslo kot v prijavi?
Sem in potem mi kaže kako skuša steč povezava in to se nonstop ponavlja in odšteva sekunde, vendar neuspešno.
Se dogaja. Daj z desno klikni na to povezavo (pod dial-up networking), pa daj properties pa tam malo spremnjaš. Glej da daš check for dialtone stran.
a si upoštevala male/velike črke pri UN in PW?
Pokliči na Voljo – imajo dobro tehnično pomoč.
nimam pojma, nekaj je že bilo napisano…mislim, da bom morala glih poklicat gor.
Forum je zaprt za komentiranje.