Najdi forum

priklop na internet

Živjo!

Mene pa pesti, da imam že nekaj dni težave s priklapljanjem na internet – kliče in kliče potem pa reče, da se s tem računalnikom ne morem prijaviti in da naj preverim geslo…
Z geslom je seveda vse OK, se avtomatično izpisuje. Po nekaj poskusih se mi uspe priklopiti.

Internet imam preko SIOLa, račune redno plačujem:-)).
Pa tudi sicer se mi zdi, da je kar naenkrat počasnejši tudi pri odpiranju strani na netu.

Kaj se dogaja? Je to preobremenjenost?

Hvala!

Ej, kdorkoli, HELP!!!

Zdaj sem skoraj znorela – traja sto let, da odpre kako stran! Pa tega prej ni delal, zdaj zadnje dni!!
Sem čekirala, če so kaki virusi, pa nič ni.

A mi hočejo marsovci povedat, naj si nabavim ISDN??!!!:-))))

A bi to kaj pomagalo??

Ali naj si nabavim pomirjujočo muziko, da me spremlja, da ne sesujem računalnika?!

HELP!!

Miška, jaz imam tak problem s kablom. Za znoret!!!!

Siol je imel zadnje dni ( od petka naprej) frko, ker so nekaj nanovo obnavljali svoje omrežje, tako, da je bilo delovanje interneta preko Siola moteno. Ampak sedaj naprej bi pa zadeva morala laufat, če ne, potem pokliči Siolovo tehnično pomoč, ( saj e 24- urna ne) in naj ti pomagajo.

Glede gesl je sedaj kao urejeno, tko da na nnet bi mogla pridet.
Ampak majo še zmeri probleme sami s sabo, tko da 10 min dela pol pa 10 ne
pa tko naprej.

Ufff, skor ne znamo več brez neta živet a?

Hja, ADSL tudi zanič deluje! Fulla bedno. Mislim da ima SIOL že ogromne težave s strežniki in pa s povezavo do drugih ISPjev po EU.

Na siolu so danes zanič pvezave. Tako pač je. Včasih..Pogosto..

Siol se je danes sesul. Zato so baje take težave.

Zdravo vsem sotrpinom! :-(((

Tudi do mene so prišle informacije, da se je sesulo tam “pri unih, ta glavnih” in moj računalniček ni nič kriv, ubožček, jaz pa sem se tako hudovala nanj… :-((

Ampak, sedaj je vsaj pri meni, vsaj za enkrat, KUL, dela, odpira normalno. :-)))))

Upam, da se je vam tudi uredilo, pa da bo čim dlje zdržalo…

Hvala vam vsem za vaše poste!

pa srečno z ljubljenčki! :-)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close