Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek priklop pralnega stroja

priklop pralnega stroja

Drug teden mi pripeljejo nov pralni stroj. So mi v trgovini ponudili še to, da mi stroj priklopijo, za kar računajo 50 eurov!?!

Madonca, a je res taka znanost pralni stroj priklopit??? 50 eurov za xy minut???

To pa ja zna vsak:-)

Nauk: kaj silite deco študirat, izučijo se naj za vodovodarja, pa bo njihova ura presegala vašo, ki ste dr., mag……

Itak, da bi zaslužli. Kaj pa je problem dat cev v tisti za odplake, pa vtič v elekrtiko?

Ne bodi prepametna, a odblokiral ga bo pa sv.Peter, za takšne je bolje da dajo 50€, je ceneje.

Jao kje živimo zastonj so vam vse fakultete pa dr mr, brez navadnih delavcev ne morete šalabajzeri nesposobni, to zna vsak priklopit , razen tistih prej omenjenih.

Saj ni nobena znanost stroj odblokirat.Potegneš palice ven -2 minuti !Priklopiš -2 minuti!Za 50€ pa kupiš pralni prašek za 4 leta.

Ja ni res 2min+2 min!

Kol pa traja če ne potegneš palic ven in priklopiš? In kol košta?

Jaz v svojem kraju vzamem 15,00 eur!
Če grem ven pa še nekaj za vožnjo!
Mi je pa jasno da servis vzame do 50,0 eur!
OK, stroj je razpakiran in blokade zunaj!

5 min da stroj daš v vaservago in zategneš kontra matice na nogicah, kar gospodinja ponavadi ne naredi!
Priklop voda(v novejših blokih)je včas mal problem ker so pipe zreducirane in se potem ukvarjam še s tem!
Priklop odtoka vode!(nobena znanost) seveda če je fajfca v sifonu,in če ni šla stara s strojem na deponijo!
Zdaj če je za strojem vtičnica(kar pa ni po predpisu),potem še vtikač(k ata na mamo) in fertig.
Če pa je priključnica,(je pa že problem tri drate skup dat)potem pa še to nekje do 15 min, če nič ne heca!(ablinkiranje, votlice,in dobri spoji)
Nekaj poudarka je še nad zlaganjem cevi ko se stroj potiska k steni!
(nimajo vsi idealnih kopalnic-pralnic,včas je treba stroj čez lijak, čez školjko, v omarico kjer ponavadi hecajo panti etc…)

Lp,A

New Report

Close