Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prilagojena hrana NOVALAC

Prilagojena hrana NOVALAC

Mene pa zanima ali ima katera že izkušnje s hrano NOVALAC francoskega proizvajalca, ki se je pri nas na trgu pojavila šele julija.
In kje ste kupile in za koliko? Jaz sem kupila v BTC-ju v lekarni za 2.080 SIT 450 g Novalac IT.

Naša dojenčica je najprej jedla Novalac proti zaprtju in je res pomagal. Zdaj ima Novalac 1 in smo super zadovoljni. Novalac 1 v Gorenjskih lekarnah stane 1535 SIT.

LP

Kupili smo NOVALAC (navaden, škatlica je mislim da 400 g) za 1700 SIT…

Dodajamo samo zvečer in smo super zadovoljni (nobenih krčev, nobenega pretiranega zaprtja – naš mali na splošno bolj poredko kaka, nič polivanja)…

Mi ga skratka prenašamo super in verjetno ne bomo menjali…

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Naš je prva dva meseca kakal pri vsakem previjanju, potem pa kar naenkrat v tretjem mesecu samo 1x na teden (je polno dojen star4 mesece) odkar pa smo dali novalac IT po nasvetu pediatrinje (mešanica proti zaprtju). Sedaj pa kaka od tistega dne 1x ali 2x na dan).
Kje si pa ti kupila novalac Slonček?

Kupila sem jo v lekarni na Viču (skoraj Dolgi most). Lekarna se nahaja na cesti ob železnici…

Mene zanima kje ga je kupila Pega (najceneje prisla skozi), saj gorenske lekarne imajo verjetno kako podruznico v LJ.

Mogoce si ti dala vec, ker je posebno mleko (proti zaprtju…)….

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

a je to privat lekarna ali so to ljubljanske lekarne, ker si ti kupila?

Pega je kupila v gorenjskih lekarnah in te so verjeten samo na gorenjskem in je najbližja v Kranju.

poklicala sem lekarno ljubljana na viču (postojnska cesta), pa je cena 2.084 SIT za vse enako. Torej sklepam, da si ti kupila to v drugi lekarni.

New Report

Close