Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Priljubljeni koroški kantavtor M.S. živi v svinjaku!

Priljubljeni koroški kantavtor M.S. živi v svinjaku!

Odgovor na objavo uporabnika
Šokirani, 15.12.2024 ob 17:42

Z ženo sva se vrnila s Koroške, kjer sva v v idilični koroški vasici na povabilo znanca preživela vikend. Vedel sem, da tam stanuje tudi znani kantavtor M.S., katerega pesmi sem vedno rad poslušal, sploh tiste, ki jih je ustvarjal na začetku kariere in so že skoraj ponarodele. Znanca sem prosil, če mi lahko pokaže njegovo hišo, malce sem upal, da bom pevca morda lahko videl celo v živo – bila je prečudovita sončna nedelja, morda pa kaj skače naokoli…? Znanec se je malce obotavljal, potem pa mi je hišo, ko smo se sprehajali mimo nje, le pokazal: “Glej, tu stanuje..”

Bil sem šokiran nad videnim. Sploh, ker sem pred kratkim gledal njegov intervju z Majo Oderlap, kjer je večkrat poudaril, koliko daje na osebnostno rast, kako spoštuje naravo, kako ga boli, da ga je žena zapustila. Dajal je vtis zrelega človeka, ki spretno krmari skozi življenje. Ko pa smo videli njegov dom od blizu, je bilo vse skupaj podobno tistim svinjakom, kjer živijo horderji in jih v TV oddaji obiskujejo psihiatri z namenom, da jih naučijo reda in čistoče.

Ubogi sosedje! Dvorišče M.S.-ja je polno odpadnih in zarjavelih avtomobilov – krip! – zraven je videti parkiran že čisto zarjavel motorni čoln (nedvomno neploven..), plevel in grmovje povsod, fasada na hiši zamazana, okna prav tako. Kot pri Ciganih. Smeti povsod in živalski iztrebki. Kakšno je šele stanovanje od znotraj?

O umetniku, ki sem ga nedvomno cenil do danes, sem izgubil vso dobro mnenje. Kako je spreten z besedami, sladek kot med je bil v tistem intervjuju. V resnici pa je čisto navaden pacek, zblojen do konca. Zdaj se mi dozdeva, zakaj ga je soproga zapustila. Kdo bi pa živel s takšnim pozerjem…

Pa kakšen človek moraš biti, da vohuniš za drugimi in potem to še objavljaš na spletu?

Kaj si želel z objavo? Se imaš za boljšega ali kaj?

No, ja, saj če je taka žlobudra od muske najbolj prodajana v Sloveniji……ojoj, ojoj, samo to. Ta smodeči   mi je bil itak od nekdaj odvraten, že ,ko ga je bilo kdaj treba gledat na tv (ker je bil politično korekten, so ga torej kazali), je bil videti zanemarjen, umazan. Tako, da me ta zapis sploh ne čudi.

Ampak, da je tak “komad” najbolj prodajan, pove, kakšen je Slovenec. Žalost, res žalost.Oziroma, bilo bi smešno, če bi ne bilo žalostno.

Brigaj se zase, 15.12.2024 ob 21:11

Pa kakšen človek moraš biti, da vohuniš za drugimi in potem to še objavljaš na spletu?

Kaj si želel z objavo? Se imaš za boljšega ali kaj?

O marička! Pa saj ne vohuni, kaj ti je! Marjan Smode je pač javna osebnost.Še vedno nastopa in leta nazaj je imel kar nekaj zelo dobrih komadov: Mrtva reka, Jožica, Belinda, Še pomahal ni v slovo…Če bi jaz hodila tam mimo, bi ga tudi želela spoznati .Če bi mi pa še kaj zapel, bi bilo pa sploh fancy!  No, če ima pa vse našarjeno okoli bajte, pa tudi vsaki ne bo všeč…Urejeni moški , čeprav ločeni, grejo prav hitro v promet…

hopsasa519, 15.12.2024 ob 21:11

No, ja, saj če je taka žlobudra od muske najbolj prodajana v Sloveniji……ojoj, ojoj, samo to. Ta smodeči   mi je bil itak od nekdaj odvraten, že ,ko ga je bilo kdaj treba gledat na tv (ker je bil politično korekten, so ga torej kazali), je bil videti zanemarjen, umazan. Tako, da me ta zapis sploh ne čudi.

Ampak, da je tak “komad” najbolj prodajan, pove, kakšen je Slovenec. Žalost, res žalost.Oziroma, bilo bi smešno, če bi ne bilo žalostno.

A dej nehi, no.Ko je bil mlad, je bil čisto urejen fant.Kar poglej, ko poje Mrtva reka.Nič mu ne manjka.Res pa je, da ni gorenjski fant, noben picajzel, izobraženec tudi ne…Pač navaden fant, ki ima rad glasbo.In mama ga pač ni naučila reda. …Vsi niso imeli take sreče…😁

ta je kot človek propadel že leta nazaj, zato mu je tudi razpadel zakon.

Jožice-kožice so primerne samo za SDS shode.  Zato se tudi štuli v tisto greznico.

V glavnem, propadel človek, to se mu vidi, ne da bi gledal njegovo bajto in dvorišče.

Za Hopsasa

👍👍👍

Ćist v redu fant je.

Će vas pa moti, mu petje pospravljat.

Ne moreš verjet, z ženo je šel k prijateljem na obisk v idilično Koroško vasico in vohuni okoli bajt drugih.  Pa kako se vam da. Neverjetno. Vdirati v domovanja drugih nimaš pravice avtor.

Ta bla jao…ne more ga pozabit..:)

Macek bacek grdi pacek.  Je naslov.

Krejzi, 15.12.2024 ob 18:25

Lahko je v težji krizi, pomeni, da nima moči  niti smeti premakniti. Kaj pa ti veš kako je z njin in tu gor packariš njegovo ime. Ne veš kaj se s kom dogaja, zato se ne vtikuj v druge ljude, ki jih ne poznaš.

Samo res. Meni se sliši kot neka depresija ali pa mogoče celo bolezen. Res ni več najbolj mlad.

Kakšen v primerjavi z njim je pa Adi Smolar?

Šokirani, 15.12.2024 ob 19:37

Nikogar ne obiram in ne imenujem. Dejstvo je, da omenjeni umetnik o sebi v medijih podaja eno sliko, ki je malo da ne brezmadežna, jaz pa sem imel priložnost videti drugo sliko na lastne oči. Vse je zlagano, vse velike besede in klobasanje.

ne vtikaj se v druge, kaj ti imaš pa vse idealno. Jaz ne njega ne njegove muzike na maram, ampak te čist nč ne briga kakšno ima, gospod je lahko po ločitvi v veliki psihični krizi in depresiven karkoli že, ali pa njegov stil preprosto ni, da bi pospravljal. Nobenemu nič noče, pusti ga na miru in s evtikaj vase imaš sigurno dosti za pospraviti. če njemu to odgovarja kakršno ima, kaj potem tebe briga.

Anonimno 2336, 16.12.2024 ob 16:10

ne vtikaj se v druge, kaj ti imaš pa vse idealno. Jaz ne njega ne njegove muzike na maram, ampak te čist nč ne briga kakšno ima, gospod je lahko po ločitvi v veliki psihični krizi in depresiven karkoli že, ali pa njegov stil preprosto ni, da bi pospravljal. Nobenemu nič noče, pusti ga na miru in s evtikaj vase imaš sigurno dosti za pospraviti. če njemu to odgovarja kakršno ima, kaj potem tebe briga.

pa še to raje grem k njemu na obisk kot preprostemu človeku, kot pas tebi hinavskemu čistunu pfuj da te ni sram slovenček

Idilična koroška vasica 🙂 🙂

MS-ja pa pri miru pustite. Je že fejst fant.

Pa jooj, no, nehajte s tem “fantom”. Tip je v letih za upokojitev, vi pa o fantu 🤦‍♀️

sam veste kaj …avtor je sam napisal resnico in v slo je takole nasplošno stanje…vidiš ljudi vse izumetničene v nekih fensi avtih ..nakladajo, se hvalijo in pol ko vidiš kje in v kakšnih drvarnicah to živijo jao,da te kap…………tko,da to ni nič novega …hvalisanje zlovencev na vsa usta,drugač pa tuga ..take smrdljive in neurejene hiše in okolice imajo in se hvalijo,tko,da ko jih poslušaš misliš,da živijo v kaki vili in urejeno…ko pa vidiš kako majo  te pa dobesedno kap trofi…vse usrano in predvsem neestetsko v hiši in okoli nje ..sam,da je šminkica,pa barvica na buči….glava pa prazna hhahah

Za Anonimno 9310:

Podpis!

Točno to – dajejo neke intervjuje za samopromocijo in nakladajo o sebi, kako so oh in sploh, tako radi bi bili všečni, da je že patetično… Živijo pa kot klošarji v resnici. Za vzdrževanje čistoče pa res ne rabiš kredita jemati, če nimaš neke osnovne kulture bivanjske, se ne imej za kulturnika, pika, amen!!!

sam hvalijo se večinoma folk…začne nakladat,da živi v hiši pa to..laže ko pes…in ko vidiš v kakih starih krtijah,neurejenih ,usranih ,v večni senci in polno nekega pleha okol bajte ,tlakovce umazane sploh jih 30 let ne počistijo,pa vsi ščijejo okol bajte in serjejo ,ker se jim ne da it v bajto …je predaleč…vsi komplet od psa,do frocov,do odraslih vse poscan okol bajte fuj…na zunaj pa uf mi smo pa tok fensi pa fini…za bruhat

Adi za razliko od Marijana nikoli ni svinjal svoje bivše žene po medijih in to veliko pove o značaju moškega.

Za uporabnika “Koroška”.

Vdirati v domovanja drugih nimaš pravice avtor.

Madona, a zdaj pa že vdira!

Mimo je šel in videl, kar pač je videl. Škoda, da še slikal ni, potem bi dobili boljšo predstavo o “umetniškem” domovanju.

Anonimno 1707, 16.12.2024 ob 18:02

Vdirati v domovanja drugih nimaš pravice avtor.

Madona, a zdaj pa že vdira!

Mimo je šel in videl, kar pač je videl. Škoda, da še slikal ni, potem bi dobili boljšo predstavo o “umetniškem” domovanju.

BRIGAJTE SE ZASE. KDO IMA PRAVICO NEKOMU VDRETI NA POSESTVO IN GA BLATITI NA FURUMU. STE NORI?.????? KOLIKO ČLENOV JE AVTOR  KRŠIL?

V nedeljo sem stal pri oknu in zrl v daljavo. Opazil sem skupino izletnikov z žabarskim naglasom, ki je ovohavala vogale mojega skromnega domovanja. En moški še posebno zgroženo. Potem je odšel, s sklonjeno glavo, še pomahal ni z roko…

Sporočam sicer znano dejstvo: vsaka svinja ima svoj svinjak.

Ojnk, ojnk. Vesele praznike.

Kot jih je že več napisalo; ne veš kaj je v ozadju. Ni vedno lenoba vzrok za nered. Posebno v zgodbi tega pevca. Če tega ne veš iz izkušenj, si lahko srečen. Ne veš pa tega, da lahko marsikaj doleti tudi tebe. Tako čez noč, kajti  življenje je nepredvidljivo. Človek se zgrozi, ne rečem da ne, a tako poniževalno in grdo obsojat pa ni treba. In če boš ob njegovih komadih zaprl radio, njega ne bo prav nič brigalo. Pa tudi ostalih ne, ki se ne vtikamo v tvoj lajf, kateri upamo, da je popoln…a v to dvomimo. Ker prav takšni ljudje z največjim razsulom od življenja znate največ povedati o drugih. Pa ne mislim razsulo kot ga ima ta pevec ampak tisto notranje, ki je še hujše.

Najbolj prodajan komad ever?? Pa kaj je z vami??? Kaj pa prepoved predvajanja njegovih idiotskih komadov po radiu? A tega se pa nihce ne spomni? Pa kaj vse vi poslusate, to je ziva groza! Zato pa obstaja best fm. Katastrofa od katastrofe. Taki modeli niso niti za garaza party dobri

Oh, avtor, zakaj je bilo treba navalit s kritiko, ne da bi se prej prepričal, zakaj je tako?

Za te parcele poteka pravda z njegovo bivšo ženo, ki jih – nelogično – želi prav ona, čeprav jih je njegova familija podarila njemu. Zakaj bi jih v tem še nerešenem  postopku on vzdrževal, če pa ni jasno, kakšen bo izid te tožbe?

Ni treba na prvo žogo kritizirat.

New Report

Close