Priljubljeni koroški kantavtor M.S. živi v svinjaku!
Kolk časa se pravda z bivšo- po Pestnerjevo že 30 let čaka…. Sem ga poslušala v intervjuju menda na Aktualu, on je pa že oh in sploh. pa če je zadeva njegova, potem bi že poskrbel za svojo lastnino, ki je po njegovo njegova.
Kolk denarja je prislužil bo pa ja menda znal prikazati.
To mi je ekvivalent kmečkih pokojnin, Denar nikjer prikazan, vplačevanja nič oz najnižje, sedaj pa je problem ker ni.
Kdo je to, 20.12.2024 ob 11:21
Ej, mene pa moti, da ste kar Smodeta določili za horderja. Kje piše? Samo začetnice so MS.
To je lahko:
Mojmir Sepe
Miki Sarac
Marija Snežna
Mujo Sulejmanovič,….
Ustavite konje, no!
Koroški kantavtor MS
Torej glasbenik, kantavtor, doma na Koroškem, začetnice MS.
Ne moreš izbirati, tem kriterijem ustreza samo en.
In že na google street view, čeprav je star posnetek, se vidi na pol razpadel kombi pred ograjo in verjamem, da zdaj ni več tam samo tisti en.
Je bil včeraj v Novicah članek o Smodetu, kazensko ovaja sodnice, kljub pravnomočnim sodbam, žene noče izplačati in je dobil plombo na nepremičnine. Zelo konflikten možakar, zelo svojeglav. Očitno res vso energijo porabi za kreganje in prepričevanje o svoji nezmotljivosti in kako je zgolj on žrtev. Bivša žena je super ženska, btw, otroci tudi.
Težko je s temi umetniki, ko so polni sami sebe. Malo narcisoidni tudi, se mi zdi….
Ja, zgodilo se je po ločitvi a ne zaradi depresije, temveč, ker žena ni več skrbela za vse štiri vogale hiše, kot je bil navajen celo odraslo življenje. Dokler bo tako zaljubljen vase, se mu ne bo dalo pomagati. Tudi v medijih se je po ločitvi kazal z kar nekaj novimi partnerkami, a se je vsake naveličal. Tako pač živi sam in v nesnagi, mu pa že paše, ali pa sploh ne opazi. Res neurejen hodi naokrog, ga včasih vidimo, ko nakupuje v trgovini… Tak klošar izgleda, nasmeh ima pa še vedno, da gate trga… Šarmer!