Priložnosti na zmenkih
Pozdrav,
mene pa zanima, kakšne imate izkušnje z dajanjem priložnosti v fazi, ko se moški in ženska šele spoznavata in hodita na kave, sprehode, izlete … in še nista intimna. Ste pozorni na to, da dejanja potrdijo besede – npr. da on/ona reče, da bo poklical/a, pa potem kdaj pozabi, ali reagirate? Ali ste že doživeli, da človek izgine in se spet pojavi, ker je vmes vabil/a druge na zmenek, pa se tam ni izšlo? V fazi spoznavanja to sicer ni redko, da ljudje poskušajo na več koncih, zanimajo me vaše izkušnje. Ste v taki situaciji nadaljevali spoznavanje, se prepustili toku ali ste pozabili in šli naprej ker ste želeli nekoga, ki se bo odločil? Ste zaupljivi ali previdni? Zanima me tudi, če ostajate odprti in hodite na več zmenkov z različnimi ljudmi, ko človeka šele spoznavate, ali se vam večkrat zgodi, da se v enega/eno zatrapate in vse upe položite na njega, njo? Se vam zdi, da so zmenki danes drugačni, da je več preračunljivosti? In še, kako občutite obup … Da nekdo samo ne zna biti sam in bi vas imel ob sebi, ker še celi rane iz prejšnje zveze? Kako to ugotovite, prvi zmenki niso vedno polni resnih debat, vklopite razum, izkušnje, intuicijo – ali kar direktno vprašate, kar vas o tem človeku zanima? Hvala za odgovore…
Ponavadi ko imata fant in dekle zmenek se lepo napravita tako da se bolje počutita .
Vendar če se fant na zmenku zagleda v punco jo prosi za prvi poljub na lice .
Če je dekle zato se z fantom začenjata poljubljati ali stiskati ukoli pasu .
Avtor to kar opisujes je res meni vecina tipov rece da bi me meli samo za sex ze takoj in ko to recejo dobim glavobol in jih skenclam takoj se ist trenutek. Menim da ljudje kalkulirajo ker ce je zenska grda in ma ful druzinskega kesa bo noseca v max 3 mescih in obratno tip bo takoj atek ce bo potem del imperija. Tisti ki pa nimamo kesa in imamo stare vrednote in se ne pustimo da nas nekdo samo sexa ker nas ne ceni ker od nas nima kesa smo pa samski.
In zal mi je za vse zmenke in cas ki sem ga vlagala v tipe ki so kao prebolevali prejsne punce in so htel sam sexat…ker sm bila izropana energij in se bedno pocutla. Dobesedno. Nobenga nem vec jemala resno in od fukfehtarjev grem takoj vstran.
…nwm…no kaj bi Vam rekel….že u samem štartu če ni neke kemije,boljše pustiti in ne vlagati….kaj ima ljubezen z resnimi debatami,razumom,vprašanji in podvprašanji….
hodit z nekom na kave ,izlete,sprehode…je sama preračunljivost…
nima nikakršne zveze z metuljčki…..prevč si komplicirate življenje…..
ni važno koliko je kdo bogat in kaj prinese,važno je koliko DA sebe v nek odnos…zdrav odnos je po moje iz nule…..iz mojih časov…:))
Hodit na kave, izlete itd….. je sama preračunjivost? Pol je bolše takoj domov na kavč it z enim neznanim pa sexat? LOOOOOL, ti si šele pravi. Kje pa boš potem spoznal ljudi, da boš vido kakšni so in se zavaroval pred polomijami, da še te nebo en več za sex nategnil? Haahahahahhahahahha joj jokam od smeha…..
Forum je zaprt za komentiranje.