primerjava cen
Rada bi primerjala cene živil pri nas v sloveniji in v črni gori. Sem v Google vpisala primerjava cen ampak ne najdem da bi lahko kje primerjala kolikšne so cene v drugih državah. Najdem samo primerjavo v naših trgovinah. Res sem bolj smotana za takšne stvari, pa bi zato prosila, če mi lahko katera pomaga. Hvala lepa že v naprej
Mogoče, če najdeš kakšno črnogorsko spletno štacuno ala Mercator, pa tam najdeš cene. Da bi pa obstajal kar nek vseevropski primerjalnik cen (živil?) pa močno dvomim. Le zakaj za vraga bi koga iz Slovenije zanimalo, kolk košta moka pa cuker v Črni gori?
Aja, a greste na morje tja dol, pa delaš kalkulacijo…???
Poznam živilske cene za Bosno, ki so približno primerljive s ČG.
Če rabite za živila, napišite za katera vas zanima cena…
V grobem pa je cca pol ceneje kot v slo , razen tehnike, kjer ni neke razlike.
Sem enkrat mesečno doli v Kladuši in “Arizoni” tako da malo poznamo sceno, hodimo doli po kavbojke, cote, kake adidaske…ker samo zaradi paštet in testenin se ne splača.
Adidas tako pri nas pretiraval s cenami.
Verjetno so šoli ponaredki pri istih kvaliteti materialov in ostanejo 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tukajsnjih cen.[/quote]
Cene adidask so 15 eur pa naprej, sigurno pa niso original.
Ampak ko jih vidiš in nosiš po leto in več niti ne opaziš razlike z originalom. Po dveh letih so itak oboje za v smeti. Da se dobit še ceneje ampak na tistih pa piše kaj drugega, v stilu Atitas ipd
Mi bolj hodmo dol zarad hlač pa Colmar bund in ostale zimske opreme, tam se pozna razlika