Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primerno darilo za 18.let? – nesoglasja

Primerno darilo za 18.let? – nesoglasja

Oblačila meni niso darilo, ampak mi je samoumevno, da se otroka obleče.
Vozniški izpit je ok varianta, avto pri 18ih pa…ste normalni? Zakaj 18letnik rabi avto? Resno me zanima. Se bo v SŠ vozil z njim?

Seveda imaš.
Pa spet, slepota recimo in gluhost, imaš dve različni zadevi, zaradi bolezni ali zaradi nezgode in moraš biti oboje zavarovan, ker če si zavarovan za primer slepote ob bolezni, če oslepiš v nezgodi, zavarovanje ne velja.
Odškodnine so mizerne v primerjavi z mesečnimi premijami. Seveda je bolje nekaj, kot nič, ampak tole zavarovanje ne reši družine!

Hčerki smo podarili potret ob njenem 18. rojstnem dnevu. Darilo smo našli na Vaš link

Kupite mu eno čokolado Gorenjka in dajte zraven 50 eurov. Če ste mu že plačali vozniški izpit in dali denar za maturantski izlet, je to več kot dovolj.

Naj povem, kaj bosta dobili moji osemnajstletnici, morda ideja še komu pride prav. Že od poletja pripravljam monumentalno fotoknjigo največjega formata z izborom okoli 3000 fotografij iz minulih 18 let, razporejenih po letnicah. Poskušam se spomniti čim več njima ljubih stvari iz različnih obdobij in jih na nek način uvrstiti zraven. Posnetki njunih sob, kakšne pesmice, poskenirane strani iz knjig, posnetki živali, igrač… Pravi masterwork, s katerim se ukvarjam že pol leta. Če bi premogel več občutka za grafično oblikovanje, bi bilo še boljše, bo pa tudi tako menda v redu.

Zakaj vlečeš ven temo po skoraj enem letu?!
Se ti ne zdi, da so darilo že kupili?!

Dobila je moje pisemce in 18 kepic sladoleda (ki smo jih 4 komaj zmazali), par mesecev predtem pa še denar iz namenskega varčevanja zanjo.
Ker je bila v tem času v hudi duševni stiski, sva ji nudila najino brekompromisno pomoč in čas.
Je bilo vredno več pleh.

New Report

Close