Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Primerno razmerje?

Primerno razmerje?

Svak je star 28 in že dva meseca hodi s 15-letnico. Luštna punca, ni kaj, taka nežna deklica. On dela doktorat, ona je v prvem letniku gimnazije. Z možem se pogovarjava, on pravi, da naj dela, kar hoče, tudi jaz se ne mislim v nič vtikati. Vseeno pa se mi taka zveza ne zdi čisto normalna. Hrust pri dveh metrih, odrasel dedec, s krhkim dekličem, skoraj pol manjšim od sebe – no ja, skoraj malo pedofilsko. Sem preveč zatežena?

…pedofilsko.
Ko smo se pa mi poljubljali pri petnajstih, pa seksali pri nepolnih osemnajstih, je bilo pa vse v redu.
Leta nazaj…

Da se ti da nakladat – edino če mešaš one night stande z razmerji. Dvomim, da hodita no ..

Danes punce sicer lahko izgledajo in delujejo precej starejše, pa vendar imam jaz tle pomislek, da je z njim nekaj hudo narobe. Moj fant, ki je istih let, je enkrat komentiral, ko sva se slučajno o tem pogovarjala, da ga niso nikoli toliko mlajše zanimale, saj je še otrok taka punca v primerjavi z njim.Tako da… lahko pa da sta na isti valovni dolžini.

Kakorkoli obrača človek in zavija v celofan. Pedofilsko je.

………men se zdi da si malo ljubosumna…mam en tak občutek da bi ti tega tvojga svaka občasno “olastninila”:))

prijavi njene starše na CSD – ker to JE!! pedofilija.

če je ona stara 15 let potem nimaš kaj prijavljat na CSD, ker spolni odnos z osebo, ki je starejša od 15 let ni kaznivo dejanje.
Se pa sprašujem kaj je narobe s tipom pri skoraj 30ih, da si najde punco pri 15ih. PA ne glede kako dobro in starejše ona izgleda. Dejstvo je, da sta zrelostno (upam vsaj) čisto različna. In ja..če bi bila ona 30 on pa 45 bi bilo drugače.

Midva z možem sva 50, mlajši me ne zanimajo, brez skrbi

poznam enega takega, ki si je pri 30 letih našel 16letnico… njena mati je bila eni dve leti starejša od njega.
pred tem je dolgo hodil z eno punco svojih let, pa ga je grdo prevarala.

to je bilo cca 10 let nazaj

no, danes ima ona končan faks, pa pred kratkim sta dobila dojenčka.

pusti pri miru. o pedofiliji pa tu res nimaš kaj govorit…

Če povsem pustimo razliko v letih pri miru – po mojem res ni tvoja stvar, katero punco si izbere tvoj svak. Zato si mislim, da pusti pri miru vse skupaj. Lahko imaš sicer svoje mnenje, to je pa tudi to.

A če bi bila punca visoka 180cm+ bi bil to še vedno problem ali ne?

Spet ena zgodbica. Tvoj mož 50, svak pa 28… ne si izmišljevat, prosim.

Ne vem, zakaj bi bilo tole izmišljeno?
Moj mož ima pri 65 letih 37-letnega svaka. Zdaj pa tuhtaj, kako je to možno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close