Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primitivni GLS dostavljalci…

Primitivni GLS dostavljalci…

Namesto da bi delal svoj posel se raj ponuja zenskam

Tudi jaz imam izredno slabe izkušnje z GLSjem.Dostavljalec je izredno sgresiven, vsakič ko mi dostavlja paket me kliče po 10krat na dan medtem ko sem v službi in se ne morem javiti. Tokrat so šli pa celo tako daleč da so mi paket pustili pri nekem sosedu. Živim v ogromnem bloku in ne poznam ljudi, oseba ki naj bi imela moj paket se mi ne javi na telefon – ne bi se čudila če je to nekdo vzel kot darilo. Potem ko sem podala pritižbo čez dostavljalca pa vidim na njihovi spletni strani da je praksa da dostavijo kar sosedu. HALO! Na spletni strani pa oglašujejo paketomate,… in ne razumem zakaj ti paketa po neuspeli dostavi ne pustijo nekje kjer ga lahko sam prevzameš, ker bi si oni s tem olajšali stres in ljudje ki smo v službah. No, sploh nevem če bom dobila ta paket kdaj ker sedaj piše dostavljeno,….

Gls suck

Da en teden cakas dostave…skoda za take delovce

Do mene so vsi prijazni, ker ne nastopim s takim odnosom do njih že v startu.

Jaz sem pa zadovoljna z obema službama DPD in GLS. Vedno pokličejo preden dostavijo paket. Veliko narocujem prek spleta tako da sta ti dve kurirski službi daleč boljsi od Pošte Slovenije. Že pred časom me je njihov kurir nahrulil, ker nisem prišla ob minuti pred hišo. Tak se vidi kje je državna firma, kje pa so zasebniki. Ni primerjave!

Nikoli ne kupujem pri tistih, ki mi kupljenega ne morejo/nočejo poslati s Pošto Slovenije. Tam vsaj vem, da lahko paket kadarkoli dvignem na pošti, brez usklajevanja z dostavljalci.

Kaj pa mislite, da ste, slovenčki, če plačate tisti piškavih par fičnikov za dostavo? Da vas bodo po rokah nosili? Če vam ne odgovarjajo njihove storitve, se jih pač ne poslužujte. Čist simpl. Lahko pa tudi sami ustanovite kako firmo in se cedite od prijaznosti pred zoprnimi strankami presranimi. In nič si ne domišljajte, kaj boste vi dosegli z vašimi usranimi pritožbami, ker so tudi šefi lahko samo srečni, da kdo še opravlja take nehvaležne službe za minimalca. Ni to vaša javna uprava, kjer vas je višek lenuhov in nesposobnežev.

No, jaz sem presenečena nad tako slabimi izkušnjami z GLS dostavljalci. Evo, Bog mi je priča, da imam jaz z njimi (Posavje) v vseh teh letih le dobre. Vedno dobim prej klic, oz še prej sms kateri dan in uro dobim paket. Seveda ni točne ure, ampak npr. piše da med 12.30h in 13.30h. Razen 1x, je vedno prišel v navedenem času. Ravno tako imam dobre izkušnje z DHL in DPD. Mi je pa dostavljalec pri Intereuropi ukradel denar, ampak je bilo po pritožbi vse takoj rešeno. Naslednji dan sem dobila denar nazaj, tisti dostavljalec je pa očitno dobil odpoved, nikoli več ga nisem videla.

Jah ne vem no…jaz GLS dostavljalcu nič ne zamerim če me tika, verjetno ne ve da se to ne spodobi. Je pa prijazen in ustrežljiv, kar pa tudi šteje kajne? Vedno pustim napitnino (zaokrožim navzgor če je kakšen evro ali dva za vrniti).

Enako tudi jaz – sem z njimi prijazen, oni pa z mano. Zadnje čase še službeno precej delam z njimi in je kar OK.
Pošta – je pa vsaj pri nas v Lj velik problem – zaradi parkiranja. Tja po paket je pravo mučenje.

pri nas je pa en izredno dobrovoljen in prijazen (ter seveda profesionalen, pravzaprav z osebno noto doda nadstandard) dostavljalec GLS. Tudi jaz z veseljem zaokrožim navzgor.

Jaz sem enkrat naročila prek neke spletne strani – obljubljali prijazno dostavo njihovih kurirjev – dočakala kisel fris in fliknjen paket na tla – v njem pa hrana narobe obrnjena! Vse je bilo lepo po vrečkah, ampak ko je šlo čez roke kurirske družbo, je od tega nastala ena čolobodra, ki ni bila za nikamor. GLS, itak.
Pa da ne bomo samo šinfali – lahko pohvalim kurirsko službo DPD. Na spletni strani si lahko ogledaš, kje je tvoj paket in koliko dostav ima kurir še pred tabo. Dostav je imel čez 80 tisti dan! Jaz sem bila prek 60. Sem mislila, joj, bo živčen, pa zoprn, pa je bil zelo prijazen. Torej se da kljub težkim pogojem.
Ravno bil pri meni iz DHL – zelo prijazen fant. Razumem, da to ni lahek posel, ampak ne morete se pucat na strankah. Pred šefi pa rep med noge.

Njihovih storitev se drugače ne poslužujemo mi, ampak tisti, pri katerih naročamo.

Čisto prav so ti povedali. Ti z dostavno službo nimaš nič. Pritožba na pošiljatelja, da robe nisi prejel, pa naj se oni J**** z njimi ali vrnejo denar. Mogoče tebi ne bo uspelo, če pa bo takih pritožb veliko, se pa za dostavno službo ne bo dobro končalo. Kaj trdi dostavna služba, ni važno. Če bodo pri pošiljatelju vztrajali, da je bil paket prevzet, pa prijava na policijo zaradi ponarejanja podpisa. To so nekaj časa delali tudi pri DHL. Paket flok pred vrata, potem pa dobim e-mail, da sem paket prevzela. Pa bi ga lahko komot kdo vzel. No, fant, ki je tako delal, ni več pri DHL.

Z GSL imam samo dobre izkušnje.w
Bravo GSLb

Ve kar sanjajte, glupe slovenceljke seraste, da kurir dobi odpoved, če ste poslale pritožbo in ga niste več videle v vašem kraju. Samo premestili so ga na drug rajon. Take škrte firme težko najdejo zanesljiv kader za minimalca in usrane pogoje dela. In zanesljiv pomeni, da je pripravljen po deset ur vozit in še robo nakladat, razkladat ter sortirat, vse v nemogoče skopo odmerjenem času. Ni se mu treba še prilizovat strankam. Tisti prijazni tipčki so ponavadi kaki začetniki. Po nekaj mesecih opravka s takimi, kot ste vi, večini vse dol pade in gredo sami strani. Tisti, ki ostanejo, jim pa ni več do smeha in prijaznosti. Za pol evra vam pa nobeden ne bo še prepeval ob dostavi. Za to boste, škrtulje zoprne, morale precej več plačat.

Manjkal, ko so delili pamet? Od kdaj prejemnik paketa kaj plača?

Manjkal, ko so delili pamet? Od kdaj prejemnik paketa kaj plača?[/quote]

Imaš prav. Dobro zate, da so tebi še mojo pamet dodelili. Firme pakete zastonj delijo. Sploh ne vem, zakaj ljudje še hodijo v trgovine in tam plačujejo za stvari? Lepo vse naročiš po pošti in ti vse dostavijo zastonj.

vi ste izgleda imali srecu sa Vasom GLS sluzbom…
Osobno razmatram mogucnost kako da aktiviram krim policiju da proceslja i GLS Slo & GLS Cro zbog “nestale” posiljke.

Ne gre posploševati celotno dostavo GLS. Grdo. Mi smo z dostavo GLS zelo zadovoljni.

Iz GB čakam paket že 10delovnih dni, neboste vrjeli paket je že 5dni v Sloveniji ampak še mi ga niso morali dostaviti, čeprav je bil že naložen v dostavni kombi??? Vem, da ni kriv dostavljalec ker ima preveč dela…. zato jim več nebom dal dela! Zadnjič izbral za dostavo gls žal…

Meni je GLS dostavljal paket v paketomat 8 dni !!!!. In to v Sloveniji. Plačal po netu, dostava brezplačna, ampak je trajalo 8 dni za cca. 20 km :))). Prvič in zadnjič.
Še večji pajaci pa so UPS. Ker me ni bilo doma je paket iz tujine pustil kar pri sosedu v pritličju, osebe sploh ne poznam, tudi on mene ne. V bloku je 80 stanovanj, živim v 5. nadstropju in nimam pojma kdo je ta oseba. In mimogrede, ta oseba je tujec, na njihovem poštnem nabiralniku je 6 različnih priimkov in ta pajac iz UPS pusti paket pri njih.!!

Še najboljše izkušnje imam z DHL, dosedaj je bilo vse korektno in profesionalno opravljeno.

Kolega klicali iz gls da so mel prometno in da je televizor poskodovan in ce mu lahko poskodovanega pripeljejo je reko da mu ga ne rabijo dostavit …. pred leti ze. Saj postarji niso nc boljsi eni ni samo gls!

S čisto nobeno dostavno službo nimam težav, dostava vedno naslednji dan oziroma naslednji dan od dospetja v Slovenijo, prej pokličejo, dostavijo, kamor hočem tisti trenutek. Pravzaprav so DHL najmanj fleksibilni, pa spet ne vsi dostavljavci.

New Report

Close