Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRIMOOOOOOOOOŽ!!!!

PRIMOOOOOOOOOŽ!!!!

kaj je z našim forumom… da ne dela?

Lep dan!!!

Jani

p.. hej kletkaši, se opravičujem za tale vdor 🙂 Lep dan vsem skupaj!!

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssmooooooooooo, tudi jaz moram zdaj tuki pošizit, ker pri nas ne dela!

PRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMOOOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ, dej, dej, dej …..

nam manjka !

Aja, Jani, živjo!

Kletkaši, dobro jutro in …. se pardonjeram !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Saj lahko pridete pa dol mal podrmat!
Mene osebno nič ne moti!
Pa nehi se opravičevat,kr se nimaš za kaj….saj jest bi šu pastirju tud na forum od nosečnic pisat,če bi bla taka noč,kot jo imate zdej gor.

Primož!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nea ga srat!

Še to: saj včeraj res ni noben forum delal,
vse ste nekaj preurejali … in vse uredili in
pošlihtali, le tale naš bogi Tjavendan ostaja ….
nedostopen! Smo res tako zablujeni, da moramo
bit povsod zadnji ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja…tolk so preuredili,da so meni en par taužnt postov skenslali…..grrrrrrrrrrrrrr!
kaj bom vnukom kazal na stara leta..bemti!
😉

Ti dam jest pardonjero!
Meni manjka zdej en štamprle…..ker mi hoče pljuča zažgat!!!
A maš kak brinjevc v keudru dohtarca?
😉

živjo prjatu 🙂 je fest met take sosede, kjer se lahko spočiješ 🙂

lep dan vsem skupaj, posebej pa tebi SP!!

pa ko najdeš šnops… še zame enga, ok :)?

Oj Jani!

Pravkar sem sporču,da ne grem delat,ker mi pljuča razpadajo….in še bolj pravkar odkril od fotra skrito zalogo rebule!!!!!!
V napad na mikrobe!Tud vino bo dobro….če že šnopca ni!
;-))

Jani.Resno:Kolk cajta se hodi z Železnikov na Ratitovec?Malce bi organiziral planinski izlet kletkašev…pa se mi zdi vaš hrib sehr cool!

no sam da je kej za pogret :)))

izlet… iz Železnikov se z avti zapeljite v vas Prtovč, od tam pa imate krožno pot čez Poden – je prijaznejša – je za 1,5 ure počasne hoje, moj rekord je 35 minut, z vrha Ratitovca pa se spustite čez Razor do lovske koče na Prtovču, kjer lahko naredite zaključek. Hoje je.. okol 1 ure, seveda če človek nima pameti in celo pot teče, je tega za 15 minut 🙂

Tko, hoje ni veliko, razgled z Ratitovca pa je fantastičen, če je vreme lepo.

Lep dan SP in veliko uspeha pri organizaciji 🙂

Mislim(pravzaprav prepričan sem!),da te bom za strokovnega vodjo izleta povabil zraven!
Stvar naj bi se zgodila enkrat v septembru…ko vsa drhal iz dopustov nazaj prirjove…lahko pa tudi prej.
Živijo Jani!

U keudru imam vse, kar češ in… ko grem dol kej iskat … sem dol tut jest!
teku! Kwa bi ti zdej pil…. mrbet enga ta nar ta bel gajstnga? Al mrbet ene borouničke?

saj,če me z joškom oplaziš po žnablah….bo najbrž tud zaleglo,….da ne bi glih tega alkohola moral namest zdravila konzumirat!
😉

Hej, drgač tam blizu sta pa še Blegoš in Porezen. Se tudi jaz privatno že en cajt odpravljam tja, h našmu ex kletkašu, zdej vojaku, s katerim greva verjetno glih dans na eno fajno turco, s katere se vidi prav tjagor :)))
No, če boš slučajno organiziral na petek, zna bit, da gre tudi ta naš frend z nami gor.
Bi blo kr fajn, da nas bi blo več, kenede, tku kletka kukr gmajna.

Sam…saj veš…hmmmmmm…..da na takih izletih tudi….hmmmmmmm…..kaj hot nastane? …;-)))

Hehe, češ rečt, da če sva se midva zadnjič naked kopala…. da bomo tokrat naked beer bumali??? ;))))))))))

No ja!Jaz sem že bil nejkid….ti si mi pa za skalo pobegnila…;-)))

Mislim,da bo treba za ta “podvig” dva dni rezervirat si……;-)

čuj, kaj pa če bi šli kar transverzalo delat? ene 3 tedne? ;)))

Bi tud šlo!
Sam pol….ehmmmm…..bo en par zajcev prišlo s posušenimi jajci nazaj…..en par putk….pa z napolnjenimi buščki!
;-))))

hehehhe…………sem vedel……mala je problem…ne bi zdržala…t.ak frend…tak

za prave borce…nikad dosta…opssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

okej, pogovarjajta se sama naprej…… bo bolje tako……… hihihi……..

majkemi………… sta pa optimista!……. hihihi

Kar si midva s frendom zaželiva……tudi DOBIVA!!!!
Pas sva bolj pesimista,kajne Rejzou?
;-)))

New Report

Close