Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primorci so lenuhi, jamrači in nakladači

Primorci so lenuhi, jamrači in nakladači

Bognedaj se it z njimi karkoli, sploh pa ne kak biznis, samo obljubljajo in nič ne naredijo. Sploh poleti se jim nič ne da, jih kličeš, če so naredili, kar je bilo dogovorjeno, se sploh noben v firmi ne javi na telefon, pol ti pa rečejo, da so imeli siesto.

Tud za prijateljstvo niso, se zmeniš za kavo, večerjo, pa vedno zamujajo ali se izgubijo, ne najdejo pravega lokala, skratka sto problemov z njimi.

Oni bi vse na izi, nikamor se ne mudi, pa niti se ne opravičijo, ker se jim njihovo jebivetrsko obnašanje ne zdi nič napačnega.

Jebivetrski lenuharji, to so Primorci!

Vsi Primorci ? Vse poznaš ?

Verjetno si kak težek model s predobrim mnenjem o sebi pa se te raje vsi izogibajo 😄

Hehe…to je spet un, ki se je danes odločil tolčt po vseh, ki niso iz Ljubljane.

Ejga, morš bit lačen al te zebe v bloku al kuga te matra?

Žabar pozabil tableto vzet.

Zakaj pa ravno žabar? Tudi marsikateri neljubljančan nima dobrega mnenja o vas.

Napsihiran žabar, nor od vsega sranja v zraku v zatohlem barju, se čudi zakaj niso vsi obsesivno kompulsivni nevrotičarji kot on sam

Vam je kar prav povedal. Sicer pa tudi tista vaša morska mlakuža ni nič drugega kot umazano močvirje.

Odgovor na objavo uporabnika
ne vem299, 12.11.2024 ob 21:29

Zakaj pa ravno žabar? Tudi marsikateri neljubljančan nima dobrega mnenja o vas.

Zakompleksani so samo Lublančani. Ostali nimajo takih problemov.

je tako, 12.11.2024 ob 21:35

Vam je kar prav povedal. Sicer pa tudi tista vaša morska mlakuža ni nič drugega kot umazano močvirje.

Naša morska mlakuza?

Je del jadranskega morja.

A na hrvaško se pa hodiš kopat?

Sama sem iz Ljubljane, a so mi Primorci se najbolj kul.  Ne prenesem kmetavzarskihDolenjcev, glasnih Štajercev ; zahojenih gorenjcev še posebej me motijo.        njihovi nemogoči naglasil.

Vsaj na RTV bi morali voditelje, ki zavijajo po štajersko.. naučiti pravilnega govora.

Če se mene vpraša. Pametni ljudje tile Primorci. Zelo dobro vedo kako je treba živeti za razliko od ostalih Slovencev, ki se ženejo do onemoglosti. Potem pa umrejo v najlepših letih. Gledam pri nas na Celjskem fuknjen narod obnavlja hiše pri 2 * C. Cestne službe zdaj gradijo pločnike. Delavci zmrzujejo kot pes na ulici. Primorca ti ne boš nateral na kaj takšnega.

Sam sem polovico življenja preživel na obali. Iz prve roke, so simpatični, najbolj od vseh slovenskih pokrajin. So pa rahlo butasti, ampak se imajo za več vredne, pač vpliv Italije (majhni, drobni po postavi in preveč naspidirani).

…in ko se peljejo proti Ljubljani, že na Črnem kalu dobijo domotožje. 🙂

Sem stajerc in sem nekaj let delal na Primorskem. In je res, dol se dela vse bolj na izi. Nimam pa drugače nič proti njim. Razen to, da se ob njihovem “hitrem”tempu  lahko poleniš😄😄

Kateri Primorci? Je tudi veliko priseljencev od vsepovsod.

Vprašanje z kom jih primerjaš? Če jih primerjaš z  žabarji, ugotoviš, da so zelo delovni. Pametnemu popolnoma dovolj!

Res? Hmmm…. jaz imam prav drugačne izkušnje. Morda si pa ti eno zateženo bitje, da se vsi izogibajo tvoji družbi.

Zdaj je veliko priseljencev iz različnih vetrov, a pristni Primorci so mi zelo všeč. Vsaj nekaj mediteranske ležernosti, kolikor so je še uspeli ohraniti, bi nam vsem prišlo zelo prav. Pravzaprav vedno bolj.

biznis431, 12.11.2024 ob 19:45

Bognedaj se it z njimi karkoli, sploh pa ne kak biznis, samo obljubljajo in nič ne naredijo. Sploh poleti se jim nič ne da, jih kličeš, če so naredili, kar je bilo dogovorjeno, se sploh noben v firmi ne javi na telefon, pol ti pa rečejo, da so imeli siesto.

Tud za prijateljstvo niso, se zmeniš za kavo, večerjo, pa vedno zamujajo ali se izgubijo, ne najdejo pravega lokala, skratka sto problemov z njimi.

Oni bi vse na izi, nikamor se ne mudi, pa niti se ne opravičijo, ker se jim njihovo jebivetrsko obnašanje ne zdi nič napačnega.

Jebivetrski lenuharji, to so Primorci!

Mi imamo sodelavko Primorko, ki je polovico časa na bolniški, ostalo polovico časa pa…neresna, nezanesljiva, še tisto, kar naredi, je treba popraviti za njo. Skoz jo boli glava, pa je utrujena, pa ne zmore.

Še bolj bizarno je to, da se po svoji izjavi v prostem času včasih oblači v partizanko?

Ja, no, saj bo…ga ni čez posploševanje, a ne? A veste, kdo to rad počne? Tisti z zelo nizko naravno inteligenco, katero prineseš s seboj na svet, z nulla socializacije, živeči v vukojebinah, kjer jih starši niso peljali niti do prve najbližnje slaščičarne, kaj šele kaj več. S podobnimi karakteristikami, kot opisujete te Primorce, osebno poznam tudi Gorenjce in Štrajerce-za ne verjet, lahko sem edina, da imam to čast.

Avtore, zdaj imaš material za pisanje, samo eno besedo zamenjaj v naslovu in da vai!

Sabi868

Ja seveda, vse relativiziraš.  Niso vsi primorci taki. Ja. res, ene par pa res ni takih. Seveda so tudi Gorenci pa Dolenci prfliknjeni po svoje. Ampak tu je govora o Primorcih. Stereotip je, da so vse ribe mokre. Ne smemo posploševat, ker ene pa res  niso mokre. Res, je. Ene so mastne, ker so v ponvi v olju.

New Report

Close