PRIMORKE -prosim pomoč
Pozdravljene,
upam, da sem med vami najde kakšna dobra dušica, ki mi je pripravljena narediti uslugo.
Doma imamo obsedno stanje. Mali (4m) ima tako zabit nosek, da sploh ne vem več kaj naj storim. Izpiranje s fiziološko ne pomaga, k inhaliranju ga ne spravim, tuli kot bi ga s kože dajali, pumpice so za en d…
Kolegica mi je priporočila tale aspiratorček za nos:
ki pa se ga dobi menda v vsaki italijanski lekarni. Mi pa smo doma daleč od ita meje.
Če je katera med vami tako dobra, da bi mi ga šla iskat in poslala po pošti, ji bom takooooo hvaležna. Denar nakažem vnaprej, ali plačam paket po povzetju… Karkoli, samo da dobim to zadevo.
Torej, je katera za?
lp,
ewy
Dokler čakaš na pumpico, pa poskusi še it v kopalnico pa naredi moooooooooooooooočno paro … sleči sebe in malega … in ostanita tam noter, da se mali nadiha te pare in mu mogoče vsaj nekoliko odmaši nosek. Dobro je recimo tudi, če greš v lekarno po neko Smrekovo eterično olje in pač kapneš par kapljic v vrelo vodo v prostoru kjer se otrok zadruje. Če imaš kakšno kolegico, ki ti lahko priskrbi J.u.s.t izdelke je zelooooo dobra njihova krema Materine dušice (4m dojenčku namažeš to zadevo po majčki, ki jo ima oblečeno) … … pa še imaš varjant … …
Je pa res … s temi ta malimi, ki ne pihajo je res hudič. Ampak tisti s paro v kopalnici res poskusi … mogoče skupaj z tistim eteričnim oljem Smreke … in mislim, da bi vsaj za silo moralo pomagati. Pol pa čistit z fiziološko itd.