Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRIMOZ !

PRIMOZ !

????

lp, Jana

::))) ???
PRIMOŽ ,kje si ??
Lep pozdrav JANA !

Štumpi hvala !!
Ostalo beri tam !

lp, Jana

KJE je treba brati?
hudo radovedni jezek!!!!, ki ne pozna jezikov vseh sekt na MedOver.net-u..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Moj odgovor Štumpu na mailu.,veš. Oh, tale Štumpi je fejst prijazen pobček, he, he…

O, ni pobcek, on je pravi gospod, podjetnik in na forumu vitez-musketir!..Ja, prijazen je, razen ko se razjezi… Takrat pa iskre frcajo.. in Bog pomagi..

Ježek ve, da Štumpi zna pomagat, ko zares rabis pomoc…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Kljuka , HVALA !
Kaj ko bi si (vi-dva) kdaj vzela čas in me skupaj obiskala ?????
Glede mušketirjev , To je forum MUŠETIRJEV , in mislim da ste vi pravi mušketirji , ker ste vstrajni in ljubeznivi na temu forumu .
Vesel sem da sem spoznal ljudi , ki znajo , besede spremeniti v melodijo in obratno .
Lep pozdravček !

Zivljenje me je naucilo; nikoli ne reci NE!
torej nicesar ne obljubljam, se manj pa izkjucujem! Ma, enkrat se zanesljivo srecamo, manj se bomo dogovarljali, prej bo.. Verjami..

Ježek se prepusca tokovom zivljenja..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Jana

nimamo problema, samo malo bolj pocasi gre vse skupaj, kmalu se pokazalo tudi več sporočil na forumu, nikakor pa ga ne krčim. Saj veš, če ni denarja ni časa,d a bi delali male popravke, druge zadeve in tako gre vse po starem.

Na žalost našo in posredno vašo, ker ne moremo narediti vsega tistega kar bi radi, nas zdravstvo se vedno ne jemlje resno, vsi imajo korist od tega, razem mi ne. Vi pa dobite brezplacne nasvete, ki pa jasno niso brezplacni, samo z vase strani.

Izvajamo neko preventivo, za kar sploh nismo plačani, poleg tega pa še Telekomu delamo promet in to gromozanski.

Mogoče pa vi poznate koga, ki bi bil pripravljen podpreti ” brezplačno preventivno” dejavnost. Ne razumem podjetij, da v takem sistemu ne vidijo svojih koristi, a dandanes dobrodelnost nihče več ne pozna????

Pa se postavi vprašanje, kako naj podpremo največji zdravstveni sistem v Sloveniji, če pa smo dali toliko denarja za nov vladni avijon. FALCON ima prioriteto.

Vas pa na žalost ne poznamo

Tako to gre, ker pa vedno več zahtevate, vam pa na žalost več kot več ne mroemo ponuditi, saj moramo poleg sistema še živeti. Sistem dela že več kot 2 leti, večno tudi jaz ne morem biti dobrodelna ustanova. Delam samo toliko kolikor je v moji moči.

lep dan

primož

Srečnga pa zdravga!!!

Yap, Primož, to je to ! Kot sam veš, mi je zadeva zelo poznana in dobro vem, kako je . In mi tudi ni vseeno ! Res bi bilo dobro, ko bi lahko odprli oči velikim zdravstvenim ” mogotcem “, saj bi s sponzorstvom lahko bila le vsesplošna korist., če upoštevava tu še nas surfarje. . Mislim, da dobrodelnost še ni povsem izumrla veš, le na prave tipke je treba pritisniti. Za to pa rabiš čas, no tega pa ti trenutno res nimaš dovolj….sicer pa, bova o tem naprej ” personal “.

Lp, Jana

Jana

tako to je, kaj naj rečem, ko bodo morali, dati izsvojega žepa se bo malo premaknilo, do takrat pa bomo vse mi plačali davkoplačevealci.

Verjemi, da sem poslal že tone pisem in ponudb in ni fora v dobrodelnosti, ampak v koristi, ki pa jim ni potrebna, saj imajo že vsega dovolj. Sajne da ni, smao več kot več ne gre. Da je zadeva dobra se bo videlo šele takrat, ko bodo plačani od učinka, dokler pa je sigurna plača pa jasno, da jim ni v interesu.

poglej primer:

SiOL ima več kot 100.000 uporabnikov, in vsak potrebuje zdravsveni ansvet če ne celo pomoč in reciva, da jih 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pride na dan sem gor za eno uro. Ura pa stane 270 sit

1000 x 270 sit = 270.000 na dan

270.000 x 30 dni = 8.100.000 na mesec

Odgovor se glasi, zakaj bi sploh akj dajali, če gre tako ali tako vse v naš žep.

Takšno je razmišljanje, pa jim ni potrebno popolnoma ničesar narediti, samo gledajo in si mislijo, še dobro da obstajajo dobri portali, da imajo ljudje kaj srfat, mi smao dostopnost ponujamo.

Sedaj si pa zamislite, da oni odmaknejo kaksnen miljoncek, jim se zmeraj ostane 7. Pa lazje delamo, naredimo se kaj novega, kakšen oglas in pripeljemo na Med.Over.Net s skupnimi močmi 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uporabnikov.

Koliko je denarja v žepu, za nič dela????????

Ampak važno je, da denar ne zapraviš po ne potrebnem in ne to, da ga nič ne prineseš. In spet se pojavi razmišljanje: zakaj pa bi delal v korist službe, če bo samo služba zaslužila, jaz pa nič.

Pa smo spet tam kjer ni muh.

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

Primož prav je, da si o tem spregovoril tudi tukaj . Morda bo imel kdo, kakšen pameten nasvet, teh nikoli ne manjka. Zadeva je kompleksna, tudi resna, pa ko ti pripeljem tisto stvar nazaj, bova o tem še govorila, takole pisno, gre prepočasi… je težko..
Ti moram veliko več povedat, pa vprašat..

Čau, Jana

Imaš mail !!

lp, Jana

Ti se kar oglasi, z veseljem te peljem na kavico :))

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

Samo tokrat kam drugam, kot prejšnjikrat, važi ?? :))

lp, Jana

Primož, v mailu, te ne sprašujem za kavo, ( za to vem, da ni problem :)) ), ampak mi prosim le odgovori , ko utegneš na moj mail !

lp, Jana

New Report

Close