Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož!

Primož!

Enostavno mi ne pustijo/pustiš končat!
Prosim, da mi pošlješ tiste poste izpred dveh dni na mail.

In prosim, v dokaz obstoja nekih tvojih kriterijev in nevtralnosti, preuči spodnje poste…. ali se ti ne zdijo bolj direktno svinjski in žaljivi kot tista moja malenkost prejšnji dan. ???

Ja, Mariči, zajček & Jana, nioba in ne vem še katere…. bljak…. no comment…. Poglejte si svoj nivo…. pa se imate za odrasle, pametne…

In ne, ni mi ničesar povedala Nikita, ker nimam stikov z njo!

Lep vikend.

Primož , meni bo vsak čas prekipel…
a še ne bo miru tuki ???
In še neki Hely …pogumno končaj kar si zakuhala ( krivec nastale situacije si ti , ti si omenila te slabe besede , ki si jih slišala o Mariči ) pa bodi tolko pogumna in napiši ime…Pa veš zakaj ???? Tukaj se bo videlo kako fer si do svojih prijateljic , ki so morda po krivem obtožene.

Dovolj je tudi meni!
To je resnično zadnji moj post tuki.

Ne bom povedala imen “kao izdajalcev”, ker mi niso nič konkretnega o nikomer povedali…… nobene zasebnosti, nič nič……. bil je le namig (ali dva)o karakterju…… preverila sem namige, tako, da sem poste malo drugače brala……. in to je to.

In Jana… uboga, pokliči Primoža, da ti ne bo totalno prekipelo od vsega hudega, nooooooo!

In zamisli se tudi nad sabo in svojimi prijateljicami, preden pometaš z mano, ki nisem tvoja metla in ne veš ničesar o meni… ali pač….. In ne sklicujte se s tvojimi prijateljicami na pamet, odraslost, resnost… ker človek s kančkom soli v glavi se ne bi tako obnašal kot se ve.

…. bla bla v prazno…….. saj itak karkoli zinem…… ne drži……..

adijo, pa srečno pot naprej……. naj se drevesa v vaši gmajni ne zlomijo ob naslednji nevihti….. in naj vam gmajna ne pogori, čeprav si jo tako radi kurite………..

H.

PS: Bi rada rekla, pa saj ne šteje. Nikoli nisem nikomur nič slabega hotela. Ampak naneslo je tako, da se moram branit. Ma odzdej naprej se niti to ne bom več……….

lepši jutri… od srca!

A je treba vsega tega….???
Vsaka stvari se lahko pride na nek kulturni način do konca.Navsezadnje resnica vedno pride na dan….Ja hudo je če nekomu delaš krivico,sploh če situacije celotne ne poznaš..
ZAto trkam vsem na srce z roko,da se prej resnično prepričatejo kaj je res in kaj ne….Ne obtožujte,nikar ne žalite s popačeno resnico…ali samo z nekaj aduti namigovanj… Ko človek enkrat obsodi brez dokazov,ni poti nazaj….Zato prosim Hely ne naredi še druge napake….
Vse se da,samo če se hoče…
Dejmo no,a ni tole brezvezno vse skupi…..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Če se hoče kej čez moje prjatle rečt,ni nič brez veze!
Muca moja,pa leep dan!
Danes mi je ratal en takooo dober kufe skuhat…..mmmm,mislem,da
moraš tudi ti enkrat ta moj kofe u živo probat!?

Eh,helči,kaj boš sedaj! Jej,jej sedaj,kar si skuhala. Ne nam,sebi!
Nam gmajna raste naprej,nič ni zlomljenega in ne bo,lomit želiš ti.
Kar lepo se mi zdi,da imaš tako dobro mnenje o sebi in svojem
pisanju,vsaj nekdo namreč,ki tako misli.
Našega Primoža pa tudi pri miru pusti,brez njega ne bi bilo
ničesar.
Pa lep dan! Res !

“Človek ni na svetu zato,da bi si nabral malo več blata na svoje
čevlje,pač pa zato,da se njegov duh svobodneje dviga .”

Jutrčka Niobči , hehe ti si tud tko pozna ku jest . Ob osmih sem zvlekla svojo zdej lepo rit s postle :))))))))

uuuuuuuuuuuu aham bomo bomo……..jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa obvezno…aham!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close