Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož!!!!!

Primož!!!!!

Zakaj ne upaš odgovoriti? K

MOj mail, [email protected]

Tukaj odgovarjam 🙂

primož

Jaz bi prosila za samo eno kratko pojasnilo, ker mi ni čisto nič več jasno!!! Včerajšnji post Angel* ni napisala naša izgnana Angel in me zanima kdo,kdo vendar je tako bolan, da se izživlja na tak beden način!!! Nisem odvetnik ali kaj podobnega od Angel, da se ne bo sedaj kdo name spravil, pa vendar se mi zdi tako ravnanje skrajno neokusno! Vem, da se ID računalnika da preverit, pa vendar, če malo po domače razmišljam, jaz recimo tukaj pri nas lahko grem na katerikoli računalnik imamo jih pa veliko, lahko grem na računalnik moje svakinje, ki je na primorskem ali kamor koli drugam, tako, da….?! Nekdo je z zagotovostjo trdil, da se pod nikom King skriva Miki, zakaj se tega, ko se je ugotovilo, da to le ni Miki, tudi ni lepo jasno in recimo temu glasno tudi povedalo?! Hvala za odgovore, čeprav imam zelo slab občutek, da nekdo namenoma sproža packarije po forumu in se mu to tudi dopušča! Škoda, jaz sem ta forum vzljubila in je postal del mojega življenja. LP

Hana

to sem dobil po pošti od Angel in bom preveril kdo bi to lahko bil. Če je temu res tako se bomo lepo opravičili in pokazali krivca. hvala tudi tebi za opozorilo. Mogoče bom pa prvič koga javno oznanil.

lep dan

primož

Hvala Primož, mi je kar lažje pri srcu! Želim ti lep dan.LP

Tako, prišel je čas, da se poslovim in neham delati gužvo na foromu. Malo smo se pošalili, zdaj pa je dovolj. Opravičujem se Primožu, za žalitve, ki pa niso bile resno mišljene. Še enkrat naj povem vsem nejevernikom, da King ni Angel niti miki. Pač pa je tista tema, ki naj bi jo odprl Angel, plod moje želje, da se Angel vrne na forum. Jaz sem se podpisoval z Angel*. Še enkrat vam želim lep dan in obilo uspeha. Vsem skupaj se opravičujem. Lep pozdrav King.

New Report

Close