Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož!

Primož!

zanima me če se bo dalo uredit da bi bil napis vedno viden in da ne rabiš stalno odkljukat dodaj podpis.

sem že postavil to vprašanje samo nisi odgovoril

************************************************************ To je samo moje mnenje, ki ga nočem vsiljevat drugim, saj lahko vsakdo dela to kar hoče; da le ne škoduje drugim!

Mislim, da je imel Janez prav, največkrat to uporabijo zato, da si nekdo dela reklamo. Kako je pri meni, imam tak hudomušen podpis, kakršen mi je prišel na misel, ko smo to uvedli ” srečnga pa zdravga” pa sem rekel, pa naj bo celo leto. :))) Zakaj pa ne. No in isti podpis imam, ko se pogovarjam z uproabniki na ljubezenskih nasvetih, včasih pa v kontekstu, ko nekoga grajam, ne paše ravno da mu potem pa še voščim. zato se lahko sam odločim ali bom odklukal ali ne.

nekateri pa imajo to ravno zaradi reklame ali nepotrebnega pisanja naslvoa v vsakem sporočilu, tisti, ki bi rad našel informacije, preprosto samo še doda podpis.

To je tako kot v elektronski pošti.. načeloma nimamo podpisa, če pa želimo, da nekdo dobi moje podatke, ga pa dodamo. V nasprotni smeri to počnejo samo tisti, ki želijo delati izključno reklamo.

drugi razlog, dobro ni tudi szarad samega iskalca, da se v vsakem sporočilu nahaja isti stavek.

No razlogi so za in proti, zaenkrat je tako, da naj si ga vsak sam odkluka, če želi da naj bo viden.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

samo potem jaz tu ne vidim razloga.

če bo kdo hotel reklamo delat jo bo tudi delal sedaj ko ne gre podpis stalno nastavit. drugi ki pa teh namenov nimamo pa včasih pozabimo dodat podpis.

************************************************************ To je samo moje mnenje, ki ga nočem vsiljevat drugim, saj lahko vsakdo dela to kar hoče; da le ne škoduje drugim!

New Report

Close