primož
Seveda bo odgovoril,
samo malo počakajte, mora najprej prebrati vprašanje , verjetno kaj razmisliti in se bo šele nato pokazal na strani, verjetno skupaj z odgovorom.
primož
Pozdravljen Primož!
Ker sem poslala vprašanje 22.9.2003 na forum “družinska medicina” dr. Kersniku, Vas prosim, če mi odgovorite, kdaj se bo moje vprašanje videlo na forumu in kdaj bo dr. Kersnik nanj odgovoril. Opazila sem, da vprašanja od 18.09. do 25.09. kar manjkajo. Ne verjamem namreč, da ga v tednu dni ni nihče nič vprašal. Prosim, če mi poveste, kaj je narobe. LP Helena
Helen, Dr. Janko, je trenutno zaposlen, vprašanja so, vendar jih še ni uspel pogledati in na njih odgovoriti, kot veste, je to njihovo delo, “za zraven” poleg običajnega dela in so trudijo zaradi svoje dobre volje. Zato nimajo vedno vsak dan časa, da se ubadajo samo s tem, včasih jim pač moramo oprostiti, če ne morejo.
Že to, da so se odločili, da pomagajo je veliko.
Primož
p.s.
potpljenje prosim, ko bodo imeli kaj časa.
Helena mislim, da dr. Kersnik ni dobil tvoje vprašanje, če bi dobil bi ti že takoj odgovoril. Bodi sigurna v to. Pojdi pod družinsko med. in ga vprašaj, kje je tvoje vprašanje in ti bo napisal ali je dobil tvoje vprašanje ali ne.
Kakor vidim jaz sem prepričana, da ni dobil tvoje pošte.
Vse dobro ti želim
LP, Doroteja
dobil ga je dobil, samo je dobil preko 200 vprašanj, prosim za potrpljenje.
primož