PRIMOŽ!
Odvisno od moderatorjevega prostega časa, kajti vsi odgovarjajo prostovoljno in brezplačno. Katarina Lavrin drugače odgovarja zelo hitro, zagotovo pa ne kasneje kot v enem tednu, razen če so posredi kakšne zdravstvene ali računalniške težave.
Počakajte kakšen dan. Ravnokar pa odgovarja, zadnji odgovor je podala danes ob 12.52
:-))) Ko bi le kdo znal komu od odgovornih povedati, da pri nas skorajda ni čakalni vrst, pa vsi to počnejo zastonj :-))
Primož
Tudi jaz sem na Delovno pravo poslala vprašanje. Že pred več dnevi. Ne vem točno kateri dan, počasi pa bo že en teden. Mojega vprašana še ni gori. Je možno, da kakšno vprašanje sploh ne pride gor? V mislih imam primer, če vprašani ne pozna odgovora.
Moram reči, da sem vljudno vprašala za pravno mnenje, brez kakršnih koli žalitev, nesramnoosti ali nespodobnosti.
Prijateljica,
seveda obstaja tudi verjetnost, da vprasanja sploh ni na sistemu, kajti do danes je odgovorila na vsa vprasanja, lahko pa da se je po pomoti tudi kaj izgubilo, saj dnevno prejme preko zelo veliko vprasanj.
Primoz