primož a si že našel moderatorja
Motiš se! Tole zdaj tipkam z mobilnika! Tega mi ni mogel zablokirati. Kot mi ne more zablokirati dostopa iz službe. Blokiral pa mi je domači IP in s svojega računalnika ne morem napisati ničesar. Pa saj se ne sekiram. In tudi več ne pišem. Ampak to sem pa morala napisati. Ker sem ves čas pisala, da je tisti teden prihajal sem težit samo zaradi mene. Da je provociral mene. In s tem, ko ga je po mojem odhodu zanimanje za PČ povsem minilo, je samo dokazal, da sem imela povsem prav. Vse tisto je bila samo krinka za izživljanje nad menoj.
Ne, moj ne. Moj je statičen in je vedno isti. Pa sploh ni pomembno. Pomembno je samo to, da je njegovo izjemno zanimanje za PČ trajalo samo tisti teden, ko sem bila jaz na PČ. Takrat je cele dneve visel tukaj. Zdaj se niti ne pojavi ne. No, če mu bo kdo prijavil, da se je pojavila zločinka Žogca, potem bo prišel besno brisat, sicer pa … Kako prozorno!
Žogca, ti si legenda 🙂 Ne daj se, mi smo s tabo.
Če hočeš uporabljati mon tudi od doma, si malo preberi o anonimnih proxy strežnikih. Tale luškan (in običajno celo dela :-)) : http://anonymouse.org/anonwww.html
Ja , saj res !
Primož , kaj je sedaj z moderatorjem ????
Prej je bila taka gonja , sedaj pa tišina , a se še išče moderator ???
A se ni nihče prijavil ??
No pa saj ni panike , mislim , da ga tukajle ne potrebujemo , saj vsi čisto normalno komuniciramo , tista dva , trije , ki pa so malo mimozice in mislijo , da bodo tukaj gor brali mašni brevir se bodo pa tud navadli , če pa ne , ja bodo pa preskočil post , pa bo .
Včasih moraš tudi kakšno krepko napisat , tudi zakleti , zgolj da razbiješ monotonijo dolgočasnih postov .
Še vedno ga iščemo, nihče pa se ne upa priti na kavico, da bi se pogovorili.
primož
Težka je, če imaš opravka z ljudmi, ki so prek spleta pogumni, na kavo pa si ne upajo priti. Še huje je s tistimi, ki si ne upajo priti na kosilo. Če pa jih pokličes po telefonu, si upajo samo zamomljati, da nimajo časa. Na obljubo, da bodo poklicali nazaj, pozabi. Hudir je s tako izmuzljivimi tipi in da, zato zelo sočustvujem s Primožem.
Bi pa samo pripomnila, da se že nekaj časa tu noben ne krega, predvsem se ne obmetava z levimi, desnimi, neumnimi, trapami, da nihče več nobenega do nezavesti ne prepričuje v svoj prav in da se je nivo debatiranja pričakovano dvignil.
Ti bi bila pa slab moderator! Če ti nečesa ne vidiš, se ne pomeni, da se ne dogaja. Pred nekaj dnevi smo imeli zmerjanje z nedojebanimi babami in nazaj s primitivci. Pa lobotomijo in amptirane možgane. Tekmovanje v tem, kakšna kura je huje biti. Nekaj je bilo obrisano tudi po moji prijavi, nekaj še stoji, ker jaz se več ne grem. Malo prebrskaj in boš videla, česar ne vidiš. Že tema o Haiderju ti bo vrgla ven nekaj nacistov in cepcev. Mogoče pa to sploh niso žalitve in imam jaz čudne kriterije.
Le v temi o Heiderju je nekaj zmerjanja, vendar priznam, da bi tudi meni počil film.
V zadnjih 2 tednih ni več tako bedastih odgovorov, kot so bili zadnjih nekaj mesecev. Sem prebrala vse, tudi pobrisano. Mogoče pa ti tega ne čutiš, pa se zate ne dogaja.
hahahaha , tole je prav smešno .
Moraš biti pa zelo zamerljiv , da te tole kar si napisal moti .
No moram priznat , da mene bolj motijo zategnjenci tvoje sorte , ki se še iz srca nasmejat ne znajo in ki mislijo , da je pisanje na forumi znanstvena dizertacija življenskega pomena .
Človek sprosti se , vzemi to kot zabavo in kratek čas , če pa te kakšen post moti ( verjetno moj ) preskoči .
Prijavil si , po tvoje neprimerne poste , včasih ( v šoli ) smo takim rekli špeckahla , danes imamo malo bolj konkreten izraz , z prijavljanjem izpadeš pi…
Vsekakor imaš čudne kriterije , sploh če se ti post , ki se sploh ne nanaša nate zdi žaljiv .
Kako , da ne seveda in to z rumenimi srčki , ti povem živa erotika .
Premišljujem pa o tangicah , zlatih seveda , jebemti sem slišal , da je to pri mojih letih zdravo , se ti rit lufta , pa še premoženje imaš lepo spravljeno v vrečki , saj veš z leti se vse povesi in mahedra na vse strani , je treba poskrbet za preventivo , da ne pride do poškodb .
Nisem fantek! Punčka sem! Ali kakor si se ti izrazil – pička. In ne, sporočila, ki sem jih jaz prijavljala niso bila žaljiva meni osebno, ampak so bila objekivno žaljiva in objektivno neprimerna za forum, kjer naj bi se debatiralo na koliko toliko kulturni ravni. In da, ko sem prijavljala kršitve, nikoli nisem gledala na to, ali je nekdo lev ali desen. In sem to delala vedno po istem kriteriju. Žal je tistim, ki so imeli od te moje objektivnosti in profesionalnega odnosa največ koristi, ta ista objektivnost in profesionalnost povsem tuja. In ne, Jon, jaz nisem nič zategnjena. Samo moj odnos do tega foruma je drugačen kot tvoj. Ti se sem hodiš zabavat, jaz pa sem sem hodila tudi z namenom pomagati. In, Bog mi je priča, sem tukaj naredila tudi veliko dobrega. Kako se mi je to vrnilo, je druga stvar. Toliko. Sicer pa si se pogovarjal z Žogco, ki gotovo ni fantek.