Najdi forum

Splash Forum Politični čvek primož a si že našel moderatorja

primož a si že našel moderatorja

meni eni kle gor delujete k uni psihotiki vsaj večina jih je iz kmetije, ki se kregajo pa obirajo pol se pa objemajo,men je to zrelo za psihiatrično bolnico za kake skupine kako morte stvari k se kle gor dogajajo k smo vsi eni neznanci en druzmu nč na pomeni vsaj pri meni je tako, to osebno jemat pa se skirat pa na vem kaj še vse počet.

A punčka si ??? ja jebiga , če stalno spreminjate nicke , kako naj vem pod kaj negdo spada .
Potem sem se napačno izrazil !!! nisi pička , za punčke je drugi izraz , te prav en lep k… gleda bi bilo bolj pravilno , če te motijo po tvoje neprimerni posti .
Narobe z vami mimozami je to , da vsak post tudi , će se ne nanaša na vas jemljete osebno in tudi tale , ki ga sedaj pišem te bo verjetno kar ”vrgel iz hišce”ne sekiraj se , ne jemlji stvari tukaj gor tako resno .
Ja , jaz se tukaj zabavam , kaj pa bi moral ???
Tukaj gor hodiš z namenom pomagat ??? komu pa ??
Na PČ se ne da nikomur pomagat ali ga prepričat , da spremeni svoje politično prepričanje , pa tudi zakaj bi ga .
Pogovarjal sem se z Žog’co ??
Kolikor vem , že nekaj časa ne sodeluje na forumu , kar je po moje škoda , ampak moderator že ve zakaj !!

Ja, z Žogco se pogovarjaš! Vsa neregistrirana sporočila v tej temi so moja. Mislila sem, da je to dovolj očitno in se nisem vsakokrat posebej podpisala. In ne, nisem hodila gor pomagat spreminjat nekogaršnja politična prepričanja, ampak delat red. Pa ne samo na PČ. Daleč največ kršitev sem prijavila na SČ. Sicer sem pa jaz po političnem prepričanju levičarka in bom to vedno ostala. A nikoli nikogar nisem prepričevala, da postane levičar. Je pa nekatere moje levičarstvo vedno motilo, Primoža še najbolj. Celo za ekstremistko me je razglašal. Čeprav nimam niti ene same ekstremistične ideje. Ampak mi je jasno, zakaj. Opažam, da so zanj ekstremisti vsi, ki ne razmišljajo tako, kot razmišlja on. Napisal si, da me gleda en lep kurac. Ne, me ne. In tukaj nekje se skriva srž problema. Bi me lahko, pa me ne. Vseeno pa ostajam punčka. Tudi rdeče tangice nosim, če ti to kaj pomaga. Vidim, da imate debato o rdečem spodnjem perilu. Rdeče tangice in rdeč nedrček. Zato pa pravim – vsak lep kurac, ki me ne gleda, je neumen kurac. Vidiš, nisem mimoza.

to se pa povsem strinjam s stabo žogica da je vsak kurac ki te na gleda naumen kurac jaz bi te prav z veseljem gledal pa še všeč mi je ker si levičarka.lp

Kaj ni jasno, da odkar je konec volitev, ni težav v državi? 🙂 Celo sindikati so potihnili.

Žogca ti si čist fejst punca (kar sem te spoznala), le v dramatiziranju vseeno malo pretiravaš, vloga žrtve ti preveč ugaja.

pa brez zamere.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Punca ti potrebuješ en zelo dolg in konkreten pogovor in to z nekom , ki bo bolj poslušal kot pa govoril .
Morda boš potem prišla do spoznanja , da ti ljudje okoli tebe nočejo nič hudega , samo tvoje pojmovanje reda jim ni všeč .
Tvoje levičarstvo me ne moti ali pa , če bi bila desničarka za mene je važen človek in ne versko ali politično prepričanje .
Mene so tukaj gor proglasil za nacionalista , fašista , nacista pa kaj vem še vse in kaj potem , optožbe neznancev , ki obtožujejo nekoga z katerim niso nikoli govorili niti ga ne poznajo jemljem za smešne .
Nosiš rdeče tangice in rdeč nedrček ??? jebemti jaz bom začel pa zlate tangice nosit a si predstavljaš kakšen par bi bila , za crknt od smeha .
Pomiri se , pojdi med ljudi , pojdi v družbo in ne poizkušaj spreminjati prijatelje sprejmi jih take kot so .

Žrtev? Tisto, kar je bilo glavni namen moje blokade, če sodim po Primoževem pisanju, je tako ali tako spodletelo. In sicer naj bi, ko sem morala nehati pisati, ljudje nehali prihajati na moj blog. Zgodilo pa se je prav nasprotno od tega, kar je on želel. Ker je na blogu vsak dan več ljudi in vsak dan bolj živahno. Pač, ljudje, ki so na forumu radi klepetali z menoj, so prišli na blog, ko me niso več našli na forumu. Jaz pa Primožu nisem kriva, da njegovega bloga nihče ni bral in mu je zato šel tako zelo v nos moj blog. Pač ljudje raje berejo mene, ker pišem o človeških stareh in ne neki kvazi duhovnosti. In še nekaj je. Ko se jaz nečesa lotim, to delam, kot se spodobi. Ali pa se je sploh ne lotim. Medtem ko površnost ne da rezultatov. Toliko o žrtvi. Četudi ti zdaj to tipkam na telefonu, kot bi tipkala sms, se ne počutim nič žrtev. Ker sem moralno vzvišena nad celo zadevo. Jaz namreč vem, da Primožu nikoli nisem naredila nič slabega, on pa meni je – veliko. In moralna čistost mi pomeni več od vsega drugega.

a sem jaz malo smotan dej mi naslov ker sedaj me pa že firbec matra od tvojih blogov pa piši mi na mail ker bi te rad par stvari vprašal [email protected]

hahaha boss, pa saj s teboj rada klepetam, pa ti čist po pravici povem, da jaz nimam niti najmanjšega prsta zraven, upam da mi verjameš, če mi ne pa pobaraj Primoža, kaj ti nagaja!:)))[/quote]

Mi je že razlagal. Sam je pa lažje tebe obtožiti, se vsaj nasmeješ.

hahaha boss, pa saj s teboj rada klepetam, pa ti čist po pravici povem, da jaz nimam niti najmanjšega prsta zraven, upam da mi verjameš, če mi ne pa pobaraj Primoža, kaj ti nagaja!:)))[/quote]

Mi je že razlagal. Sam je pa lažje tebe obtožiti, se vsaj nasmeješ.[/quote]

ja ti se kar smejčkaj, nič ne zamerim!

sam a mi glih ti nisi verjel, da kdor se zadnji smeje se najslajše smeje???;)))

kok maš pa ti let me zanima.

Mi je že razlagal. Sam je pa lažje tebe obtožiti, se vsaj nasmeješ.[/quote]

ja ti se kar smejčkaj, nič ne zamerim!

sam a mi glih ti nisi verjel, da kdor se zadnji smeje se najslajše smeje???;)))[/quote]

V kateri temi?

strinjam se z jonom. žogca ti imaš resne probleme in tudi jaz mislim, da rabiš pogovor s strokovno osebo, pa brez zamere. ampak, če se tako obnašaš tudi v realnem življenju, ne more biti lahko ne tebi, ne tistim okrog tebe.

res je, da si ekstremistka, ampak ne politična, ekstremistka si v svojih izpadih, v svojih teorijah zarote (primož te je blokiral, ker je ljubosumen na tvoj blog??? pa daj ženska odrasti in se postavi na realna tla). če si preobčutljiva na vse napisano na forumi (in ti definitvno si) jih pač ne beri. in s tem tožarjenjem in prijavljanjem postov in avtorjev si bila neizmerno zoprna in si dajala vtis, da imaš psihične težave. vzemi ti kot dobronamerno kritiko.

khm dej še mene analiziraj

hehehe, pa mene tud!:))

joj kam smo prišli, sam mislim da si mene že, vsaj ena me je na isti način pošiljala k psihiatru in vsi moji so baje nesrečni zaradi mene. Mah saj ne moreš vedet, če si ne upa pisat pod enim nickom!:)))

Vaja analizirat , svetilnik01 in ninej ???
Z lahkoto !
Glih tok sta prfuknjena kot jaz , razlika je samo v letih , vidva sta krajši čas prf….
Ma , šalim se , mislim , da sta neobremenjena in , da se tukaj gor bolj zabavata kot pa resno debatirata .
Pa svetilnik je provokator in , ko ljudi dobesedno z svojimi posti vrže iz hišce se šele provokacije začnejo , v bistvu bolj mu ugovarjaš hujše poste piše .
Ninej , je pa nežna dušca , ki poizkuša odgovarjati bolj ostro ampak enostavno nima srčka , da bi bila žaljiva .
Jebemti a bo mene tud kdo takole pohvalil kot sem jaz vaju aaaaaaaa .

ps.
si predstavljata , da smo mi trije moderatorji ???
svetilnik , bi bil odgovoren za crkvene teme !
ninej , za politiko !
jaz pa za vaju , hahaha to bi bila korida tukaj gor .

Matr si tečna s temi nicki! Pa kaj te to sploh briga in boli, da kdo piše z enim ali pa z desetimi nicki. Ti si pa itak čisto konfuzna oseba, niti svojega političnega prepričanja nimaš. Voliš, kot ti kdo lepše sede in lepše žvrgoli, še enega trdnega filozofskega nazora ne spraviš skupaj.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

>>>

hahaha jon, blo bi zanimivo, sem se nasmejala tvoji analizi!:)

hja, a nisem svoboden človek, al kako, a se moram opredelit in zakaj se moram?

ej pa ne mi žicnega zloma fasat, brez veze!:)))

Bodi hladen ali vroč, ker če si mlačen, te izpljunem proč. Pa verjetno veš, da to niso moje besede.
Najbolj težavno je karkoli delati, načrtovati … s človekom, ki ni ne voda ne krop. Ker te vedno prinese okoli in se premisli, dok rečeš keks. Ker pač nima nekih trdnih načel.
Za živčnega pa ne skrbi, sem popolnoma kuul.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Ti me znaš resnično nasmejati. Kakšna sreča, da malček popestriš
temo političega čveka.:)

Pa se ti ljubi pisariti preko mobilca? Kdo misliš, da te tako zelo pogreša?

hahaha, politka je k**** in tega se jaz ne grem, ji pa rada gledam pod prste. Veš pa tale K**** te drago stane, sploh če je tvoja!:)))

kar se pa načel tiče, je pa tako : povej mi s kom se družiš pa ti povem kdo si!:)))načel ne boš našla v politiki, iščeš na napačnem kraju!:)

no sam da si v redu!

Ne govorim samo o politiki. Načelen človek je vedno načelen. Ne pa danes tako, jutri drugače.

zdej pa ti men povej, kaj jaz danes tako jutri pa drugače, ajd da vidim???:)))

New Report

Close