Najdi forum

Splash Forum Politični čvek primož a si že našel moderatorja

primož a si že našel moderatorja

Kako si že volila pred 4 leti?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

ja in kaj če sem ga, napaka, pa ne bom rekla da je ne bom nikoli več naredila. (mislim na napako pri oceni stranke, ki naj bi bila vredna mojega glasu, SDS ga pa zihr več ne dobi!

a to zate pomeni da danes tako jutri drugače, veš kaj naj se stranke potrudijo za moj glas, JJ in SDS sta se ampak z veliko konjsko figo v žepu. Ne bom pripadala nikomur in nihče ne bo imel mojega glasu samo zato ker je ta in ta, o pajade!:)))

Jebemti , pred 4-mi leti ???
Jaz se še za 4-dni nazaj ne spomnim kaj sem delal .
Kocinca ; z tem spominom boš odličen moderator , ne pa jaz k moram vzet ginseng , da se spomnim kam sem dal viagro .

Danes ene, drugič druge. Skratka, neopredeljena, ne tič ne miš. Imaš enih zadosti, pa voliš druge. Kakor kdo lepše poje.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

kaj pa ti, a ti pa vedno iste, pa če te tud nategujejo kot elastiko, ja pol te pa kar naj, sem pa raje ne tič ne miš! Zakaj pa poslušaš petje pred volitvami, poslušaj in glej jim pod prete 4 leta, pa bo.

Ne, jaz ne poslušam nategovanja in praznih obljub. Mene nihče ne dobi na obljube, ki so po čisto običajni pameti nemogoče. Iz izkušenj pa vidim, da imajo ljudje strašansko kratek spomin. Ne le, da se sploh ne spomnijo, kaj je katera stranka obljubljala pred prejšnjimi volitvami, tudi vse svoje želje projicirajo v to stranko in jo potem obtožujejo, če želje niso izpolnjene. Ampak, to ni problem te stranke, to je problem tega človeka. In zato si ti meni neopredeljena, ne tič ne miš, ne hladna ne vroča-mlačna.

ma na kaj te pa potem dobi, na bele in rdeče, ma ja odkar je svet v barvah je še slabš!:)

veš kaj ljudje si dobro zapomnijo in ne odpuščajo, ni jih potrbno podcenjevat! Če pa že morem izbrat med veliko škodo in manjšo škodo, bom vsekakor izbrala manjšo.

Jaz pa tudi, samo da je percepcija povzročitelja in obsega škode pač diametralno nasprotna.
Dobi pa me program. Pa ne tak, sfriziran za volitve.

kaj ti nuca program, če se ga ne izvaja, popolnoma brezveze, res!

Eh, ti si res smešna.

ma ko bi vsaj bila v tem primeru!

A nisi rekla nočka?

hehe, dobro jutro!:)))

hja, zdaj pa je že spet proti večeru:=)

New Report

Close