PRIMOŽ DOLNIČAR IN SINOVI
Narobe razumljeno, oddaja je zelo dobra, kemija med očetom in sinom se čuti tudi po televiziji.
Ena boljših televizijskih oddaj o kuhanju.
Namenjena odraslim in vzgojna za naš podmladek.
Domiselno in gledljivo, kdor to oddajo kritizira, ne razume odnosa med generacijami in ga ne zna doma osmisliti s svojimi potomci.
okusno je, 19.11.2024 ob 17:41
Narobe razumljeno, oddaja je zelo dobra, kemija med očetom in sinom se čuti tudi po televiziji.
Ena boljših televizijskih oddaj o kuhanju.
Namenjena odraslim in vzgojna za naš podmladek.
Domiselno in gledljivo, kdor to oddajo kritizira, ne razume odnosa med generacijami in ga ne zna doma osmisliti s svojimi potomci.
res je
Teh priseskov na TV v vlogi kuharskih pametnjakovovičev je že toliko, da je negledljivo. Ko zmanjka idej za kuhanje pa se vključi , ženo, dedka, otroke ,…. kar nekaj. Pogrešam gledljiv program brez mešanja megle in promoviranja neuporabnih in zavajujočih vsebin v stilu neke Herte. Res gre vse na slabše.
pika b., 19.11.2024 ob 22:19
Teh priseskov na TV v vlogi kuharskih pametnjakovovičev je že toliko, da je negledljivo. Ko zmanjka idej za kuhanje pa se vključi , ženo, dedka, otroke ,…. kar nekaj. Pogrešam gledljiv program brez mešanja megle in promoviranja neuporabnih in zavajujočih vsebin v stilu neke Herte. Res gre vse na slabše.
Imaš prav. Čemu sploh služijo te silne kuharje, če skoraj nihče več ne kuha doma. Otroci jedo v šoli in vrtcu. Starši v firmah ali okoliških lokalih. Pojdite enkrat okoli poldne v restavracijo v Šparu ali Mercatorju v Šiški. Polno ljudi.
Večina pride domov okoli 17ih in zelo dvomim da pade v piskre in začne kuhat. Kuha se kvečjemu v nedeljo ali se gre spet v gostilno.
Očitno je tako, da manj se kuha doma, več je tega na ekranih.
In kdo šele začne kuhati zjutraj ob sedmi uri. Kar na bruhanje mi gre, če odprem televizijo in vidim tisto mesenje z umetnimi nohti ali pa kuharje z razgaljenimi kosmatimi prsmi, ki kuhajo.
In nehote me mine želja po hrani. Kaj šele, da bi poskušala na podlagi gledanja narediti kakšen kuharski umotvor.
Mar ni najboljša solata z domačega vrta, kuhan krompir in rezina piščanca kar tako na hitro popečena.
In odpade holesterol, pa povišan krvni tlak, pa sladkorna bolezen kar je dandanes posledica pretirane in preveč kalorična hrane.
Očitno nimate pojma o dobri in zdravi hrani. Meni na misel ne pride, da bi gledala restavracije v Šparu sli Mercatorju, kaj šele poskusila te jedi.
Vas pač kuhanje ne zanima in si ne znate ali pa nočete orga nizirati stvari. Eni raje jemo to kar sami pripravimo in nam kljub izkušnjam vedno prav pride kakšna ideja
Opravljivke, 19.11.2024 ob 23:15
Imaš prav. Čemu sploh služijo te silne kuharje, če skoraj nihče več ne kuha doma. Otroci jedo v šoli in vrtcu. Starši v firmah ali okoliških lokalih. Pojdite enkrat okoli poldne v restavracijo v Šparu ali Mercatorju v Šiški. Polno ljudi.
Večina pride domov okoli 17ih in zelo dvomim da pade v piskre in začne kuhat. Kuha se kvečjemu v nedeljo ali se gre spet v gostilno.
Očitno je tako, da manj se kuha doma, več je tega na ekranih.
Mercator v Šiški nima svoje restavracije že 15 let.