Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož- forum o delu

Primož- forum o delu

Pozdravljen!

Ker sem zrenutno brez zaposlitve obiskujem tudi forum o iskanju dela. Zadnje dni pa se počasi spraminja v Salomonov oglasnik, saj veš, zadnje strani. Samo slikce manjkajo. Me zanima, kakšno mnenje imaš o teh oglasih? Itak menim, da so samo plod domišljije, a me motijo. Zgleda, da boš moral tudi tukaj “rešetati”.

LP Damjana

Hvala za mnenje, bomo vse preveril in ukrepal, če bo potrebno. Kar se tiče pa količine odgovorov pa vem, da jih je bolj malo. Zato pa zagotavljam,d a je branje tega foruma izjemno veliko. Tistih, ki iščejo in tistih, ki ponujajo.

Če pa je preveč ponujanj samege se(saj veš kaj mislim) bom pa malo počedil :))

primož

Ja, Primož, poglej, kaj sta mi odgovorila neka Sara in Jan , če sem si pravilno zapomnila imeni. Človek ne ve ali bi se smejal.

No ja, nekateri so res rahlo omejeni, in tako potem tudi tisti, ki jim res nudimo možnost dela oz. zaposlitve izpademo neumni in ‘zajebantski’ kao da se zabavamo na račun tistih, ki se trudijo dobiti kakšno delo! Nekateri ponujamo honorarno oz. redno zaposlitev z dobrim OD, pa nas vseeno kritizirajo ker ne verjamejo, da jim nekdo nudi delo preko interneta! Nekatri oglasi so verodostojni saj sem jih tudi sam preveril.

New Report

Close