Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož in pupike….ůÉŁłëŐőł

Primož in pupike….ůÉŁłëŐőł

Dobro jutro!…grrrrrrrrrrr……da mi takoj pripelješ nazaj onega »pocarja«..opsssssssss…….in naj namala nazaj bolj normalne in očem prijazne barvne kombinacije….ker me bo drugače čisto vrglo in bojo polej naše pupe videle hudirja….hahahahhah

Pa še…..medtem, ko bo malal, PREPREČI DOSTOP telim našim mladoletnicam, da ne bodo skakale v domišljijo malarčka, tak, da ne ve več kak naj čopič meče po »šajbi«…

Mogoče namig, za kombinacijo……….…..da se ne bo preveč utrudil…..saj veva, kaki so tile prebujajoči mladeniči, ko zagledajo kake »stare kokice«…hihihihiihih……

S spoštovanjem in prosim, ne igraj se z mojo potrpežljivostjo..opsssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

dobro jutro, srček………… a si spet slabo spal?

pa lep dan……… aja, pa pošli mi uno reč

zivjo!

“pocar” pri telefonu 🙂 komot se spremeni barvno kombinacijo, ce je se kdo drug za… vceraj se jih je kar dosti strinjalo s tole kombinacijo… res pa je, da ni bilo kaj dosti moskih glasov….

torej… kombinacija, kot je na ljubezenskih nasvetih?

Lp, M

no lepo, da si se oglasil…ne pa skril za šefa…hehehe

upam, da si blokiral naše pupike in da lahko začneva pogovor kot za dece spodobi……

prvo:

kako si kaj?

in drugo…….hmmm….no saj sem že malček navadil….saj niti ni tak slabo…….mogoče za kakšno “mišjo kocinco” da popraviš odtenek…..pa tudi če ne………..

edino neki me še zanima………….kira pupika po tvojem mnenju pa je bila najbolj vredna greha???hiihihihi

pa lep miren dan…še naprej

ps…tisto “pocar” pa ni bilo mišljeno žaljivo……..sem kar mal ljubosumen petelinček…..še sreča, da niso videle čopiča…polej bi bil šele krik in vik….hahahaha

:)))))

MCko….včeraj ni blo čist nobenga moškega tle gor, ko se je bilo za odločit…. TIPIČNO ZANJE!!!!:))))))))))))))

He, he, he….

Zdej se pa naš Razi tle gor neki šopiri…….ha, ha, ha:))))))))))))))

The best in life is free

Najprej čestitke za nick.

Drugo….zgleda da imam 16 barv na PC , ker men je vse isto kot prej :))))

Tretje…ni važno če je dekle v capah, važno je da hm… :))))))))in isto je s forumom. Glavno da sploh dela, da odpira, da vleče :))))))), pakovanje pa kakor komu.

Jest bi le še tiste stvari nazaj…>B< font color = RED itd...pa IMG SRC in podobno. Da bi tudi pokazal kar povem in da če razota pošljem v tri krasne, da ga v barvah :))))))))))))) Ajd skrbni….lepo se imej.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

tri krasne…hahahahahhaha

razen če si milil TRI PUNČKE…..POLEJ NAJ…pa iz tvojih ust v božja ušesa….hehehehehe

ROFL!

a veste, da ste zlo zabavni 🙂 kr uzitek je tole brat :))))
drugac se pa primozeva zena ponuja za greh 🙂

a pol… barvice ostanjejo?

hmm… a cem bit mal zleht 🙂 no tkole… zdej mate tile dve barvi: #FFFFE2 in pa #E9FAFF. kdorkoli lahko zdaj skombinira nekaj novega in pove, kaksno barvo bi rad imel, pa poskusimo 🙂

Lp, M

Seveda…tri krasne bejbe :)))

Aha hvala…

V kakem kontekstu bi pa grešila?
(da ne bo izpadlo, da ponuja kako kalorično tortico ipd…)

Mogoče se ti bo predstavila kot perutnička na žaru in rekla….

“Bodi moj ajvar”
:))))))))))

Koliko moških je treba, da zamenjajo žarnico?
Nič, naj baba kuha v temi….ops

ali pa, da mu mal pomagamo……mislim šefova ženkica….uffffffffffff….mimljivo…..

vajenec se zaljubi v šefovo ženo in jo zasipava z darili. “Koliko me bo stalo, da me boste uslišali?”

“Ker ste z menoj vedno tako prijazni, vam bom računala samo petdeset jurčkov. Ostali iz podjetja mi plačujejo po sto.”…hahahahaha

pa veselo na delo……

New Report

Close