Primož, jest se ne grem več…
… teh anket :(((( Tako rada rešujem ankete, reees, prav z veseljem se jih lotim, potem mi pa vedno kaj zaštrajka… zakaj?
Naj mi prosim kdo pove, kaj delam narobe, ker me prav žalosti.. že pri Karitasu sem morala malo prikrojit resnico in odgovorit nekaj drugega, najbližjega, da sem prišla mimo tistega vprašanja, kjer mi je javljalo napako.
Zdaj se mi je ustavilo pri 7/34 točki :(( Ko vpišem dva stavka (skupaj 158 znakov) na vprašanje ‘Zakaj je ustvarjalno petje otroka pomembno’, me vrže na stran z opozorilom:
“Prosimo, da v odgovoru uporabite le črke slovenske abecede, številke 0 do 9 in posebne znake ,()-. Vaš odgovor ne sme presegati 1000 znakov.”
Sem poskusila tudi brez šumnikov, pa brez pik, pa ne dela… pa tudi 1000 znakov ni…
Vsake pomoči, namiga in nasveta bom izredno vesela!
Z.
Meni je to javljalo pri vsakem odgovoru, kjer je bilo treba kaj našteti in sem potem pač prikrojila tako da je šlo.
Pa naj dodam še, da nisem imela nobenih čudnih znakov in tujih črk v tekstu, enostavno ni šlo :-((
Ze zjutraj smo tule ugotovile, da ne stima. Ze vceraj sem javila Primozu. Da pa pojasnim smisel ankete – otroske glasbe v medijih skorajda ni. Sploh ne za tiste najmlajse. In ker je tako, smo se odlocili, da poskusimo zvedeti kaj starsi mislijo, kako z otroki delajo, in kaj jim manjka – ce sploh kaj?!?
Radi bi namrec pritisnili na prave gumbe s pravimi utemeljenimi razlogi in dosegli to, da ne bi bili starsi odvisni samo od reklame (ki je vsaka pozitivno naravnana ne gled ena kvaliteto) ampak bi lahko dobili informacije o glasbi tudi v casopisih, revijah, na Radiu in TV.
Vceraj je bila na to temo okrogla miza in mislim, da so se tam zbrali kar zanimivi ljudje, ki bi lahko kaj spremenili.
Zato vas prosim za potrpljenje in da izpolnite anketo kljub porodnim tezavam, ko jo bo Primoz uredil kot je treba.
Hvala in LP
Tanja
Jagodaa… ce pa tole ni malce zaljivo… na zelniku nove tanje?!?!?!
Ni zraslo na mojem zelniku, temvec na zelniku ene gospe iz ene glasbene zalozbe, ki izdaja tudi glasbo za otroke. Smo se pa povezali prav bzaradi problemov na tem podrocju… Mi je pa zal da tako razmisljas:(
Lep vecer in lepe sanje,
Tanja
Vsem sporočam, da anketa zavrača odgovor, če v tekstovno polje vpišete več kot eno vrstico (sem na več načinov poskusila /brez šumnikov, brez vejic, …./ pa ni bilo nič od tega sploh pomembno, nazadnje sem prišla do tega zaključka). Se pravi, da morate vsa svoja opažanja in komentarje strniti v nekaj znakov.
Programerje pa na kol al pa na grmado! :)))
Upam, da sem pomagala.